Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Δεν βαρέθηκε να χάνει από τον Χάβο;


Καλή εβδομάδα σε όλους.
Οι τρεις βαθμοί στην Τούμπα για τον Ολυμπιακό δεν θα ήταν μια απλή μαθηματική πράξη που θα έβγαζε τις σαμπάνιες από την κατάψυξη, αλλά παράσταση νίκης μακριά από το Καραϊσκάκη. Όχι της ομάδας, αλλά του Ερνέστο Βαλβέρδε. Του προπονητή που θα πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα χωρίς να έχει κερδίσει εκτός έδρας ντέρμπι (πλην του «Κλεάνθης Βικελίδης»). Αρχίζει να γίνεται ανέκδοτο η αδυναμία του ισπανού, κι αν το όνομά του ήταν Μάκης, Τάκης, Σάκης, τότε μάλλον σήμερα θα έψαχνε να βρει νέα ομάδα. Κι αυτή είναι η κατάρα του Έλληνα προπονητή. Το δισύλλαβο όνομά του. Ο Έλληνας προπονητής πιστός στην ομάδα, μην έχοντας φιλοδοξίες για συμβόλαιο στο Καμπιονάτο, την Πρέμιερσιπ ή την Πριμέρα Ντιβιζιόν, μην έχοντας αυταπάτες πως θα γίνει προπονητής σε καμία Σεβίλλη ή Μπολόνια σκύβει το κεφάλι και δουλεύει εδώ όπως ξέρει και μπορεί, μπας και ακουστεί το όνομά του από την κερκίδα, για να πανηγυρίσει σα μικρό παιδί έναν τίτλο, για να φτιάξει ομάδα που θα του επιτρέψει να πηγαίνει στην ταβέρνα της γειτονιάς του με το κεφάλι ψηλά. Ξέρει να συσπειρώνει τους παίκτες του, ξέρει το ειδικό βάρος της Τούμπας, του ΟΑΚΑ, του Βικελίδης, τις παγίδες της Καβάλας και της Λάρισας. Ξέρει πως το ταβάνι του ήταν και θα παραμείνει το «πρώτος στο χωριό».
Στον αντίποδα, ο Έλληνας προπονητής παραγοντίζει, κουτσομπολεύει, λατρεύει να δημιουργεί ίντριγκες, τα αγγλικά του περιορίζονται στο «you foul», τα ισπανικά του στο «vamos», δεν ασχολείται με τις διαιτητικές αποφάσεις μέχρι την επόμενη Κυριακή, ενώ τα σεμινάρια ενημέρωσης στην αλλοδαπή τα αφήνει για τον Νίκο Αλέφαντο. Ο Έλληνας προπονητής, παράλληλα με τον κόσμο και τα ΜΜΕ και ο ίδιος αδικεί τον εαυτό του. Κρίμα, γιατί έχει όλα τα φόντα να γίνει κύριος Μάκης, κύριος Τάκης, κύριος Σάκης.
Με εμφανές το έλλειμμα παραγωγής ελλήνων προπονητών οι ξένοι θα εξακολουθούν να έρχονται σαν μεσσίες και εμείς να χειροκροτούμε την οποιαδήποτε αλχημεία τους ως έμπνευση μεγαλοφυΐας την ίδια στιγμή που το ένστικτό μας λέει «τι κάνει ρε αυτός;».
Ο Ολυμπιακός δεν αναδείχθηκε μαθηματικά πρωταθλητής και ο Βαλβέρδε έχασε ακόμα ένα ματς φέτος σε δύσκολη έδρα και με ισχυρό αντίπαλο εξαιτίας της στρεβλής διαχείρισης του υλικού του! Το έχασε και με κινηματογραφικό τρόπο, αφού το βέβαιο 0-2 έγινε στην κόντρα ανέλπιστο 1-1 και μετά η Τούμπα «πήρε τα πάνω της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket