Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Διπλοπενιές


Καλησπέρα σε όλους.
Ο προεδρικός μονόλογος του «Σοκ και Μπέος» περιείχε τα πάντα. Από φιλοσοφικά ερωτήματα του τύπου «Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου», μέχρι κινηματογραφικές επισημάνσεις στο Χόλιγουντ, καθότι είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου είναι σινεφίλ. Από ποιητικές εξάρσεις στο όνομα της παραγοντικής απραξίας («Περαστικός ήταν ο Πατέρας και τώρα κάθεται στο μπαλκόνι του και μετράει τα αυτοκίνητα να περνάνε. Μονά-ζυγά...»), μέχρι «αθάνατες» αναφορές στον συχωρεμένο Βαγγέλη Περπινιάδη. Τελικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα είναι θέμα διπλοπενιάς.
Βέβαια, το προεδρικό «Σοκ και Μπέος, one man show» δεν περιορίστηκε μονάχα στα κλισέ. Πήγε ένα βήμα παρακάτω. Καταρχήν, γέννησε μια νέα αφρικανική χώρα. Την Ταρζανία. Για τους άσχετους που δεν έχουν την ανάλογη γεωγραφική παιδεία να πούμε ότι πρόκειται για την πατρίδα του «ποδοσφαιρικού» Ταρζάν, ο οποίος μετακόμισε εσχάτως σε βλαχομπαρόκ χώρα των Βαλκανίων προτιμώντας, από το να πηδάει από κλαδί σε κλαδί, να οικονομάει από το στοίχημα. Γνωστές, αγαπημένες ταρζανιές.
Μετά ο «μυθικός παράγοντας» ασχολήθηκε με την τεχνολογία, την οποία παίζει στα δάχτυλα των ποδιών. «Άκουσα μόνο τη μία κασέτα στο γιουντούπ...». Λοιπόν, εδώ να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος «Σοκ και Μπέος, one man show» δεν αναφέρεται στον ηλεκτρονικό βιντεοχώρο «youtube», αλλά στη διαδικασία μέχρι να μπει στη σελίδα. Βασικά είναι η φάση που το internet στο γραφείο σέρνεται και εσύ, you δηλαδή, κοπανάς το ποντίκι πάνω στο τραπέζι. Ντουπ, ντουπ, ντουπ μέχρι να μπεις. Δηλαδή «Γιουντούπ». Διότι, έτσι αντιλαμβάνεται ο πρόεδρος τις νέες τεχνολογίες. Από τους ήχους.
«Το παραγοντικό έπος της αλήθειας» ολοκληρώθηκε ακόμα πιο θριαμβευτικά με μια αναφορά στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού. Πιθανολογώ βασικά ότι πρόκειται για το Γενικό Γραμματέα, καθώς λίγο απότομα ο Μπιτσαξής έγινε «Μπιντακσής» πάνω στον «χειμαρρώδη, one man show μπεϊκό λόγο», αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Στο φινάλε φταίει ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας. Στο χέρι του είναι να μάθουν να προφέρουν σωστά το όνομά του. Αλλιώς, μπορεί να καταλήξει μια μέρα και «μπαταξής».
Πρόταση
Rems - Chateauroux 1 (1,90)
Beira Mar - Pacos Ferreira 2 (2,45)
Nantes - Ajaccio 1 (2,05)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket