Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Γύρισαν πίσω τα χρήματα!

Καλό Σαββατοκύριακο.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Biel και την Basel για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελβετίας. Η ομάδα της Βέρνης πήρε τη νίκη και την πρόκριση για τα ημιτελικά, μια και ο αγώνας ήταν νοκ άουτ, και με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή οι οπαδοί της μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν.
Η κατάσταση ξέφυγε όταν οι φιλοξενούμενοι εισέβαλαν με τη σειρά τους στον αγωνιστικό χώρο και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν. Οι συγκρούσεις συνεχίστηκαν και στους γύρω δρόμους, με την αστυνομία να προχωρά σε χρήση δακρυγόνων και πλαστικών σφαιρών προκειμένου να επιβάλει την τάξη. Μάλιστα, ανάλογα περιστατικά λαμβάνουν συχνά χώρα μετά από ποδοσφαιρικούς αγώνες στη, φιλήσυχη κατά τα άλλα, Ελβετία. Επεισόδια σημειώθηκαν και μετά το ματς Young Boys-Zurich, επίσης για το θεσμό του Κυπέλλου.
Στην Αυστρία ασχολούνται περισσότερο με τις αποκαλύψεις των αδερφών Sapina, με περιεχόμενο μέρους των ανακρίσεων να βγαίνει χθες στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτό, οι Sapina Brothers προσπάθησαν να «στήσουν» τρία παιχνίδια της Kapfenberg κατά την περσινή περίοδο και αρκετά ακόμη ματς της 2ης κατηγορίας της Αυστρίας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους έδωσαν αρκετές χιλιάδες ευρώ σε παίκτες της Kapfenberg μέσω συμπαίκτη τους που έκανε τον μεσάζοντα για να χάσουν με τρία γκολ διαφορά από τη Salzburg (0-4), με δύο γκολ διαφορά από τη Rapid (0-1) και στα ίσια από την Austria (1-0). Όπως καταλαβαίνετε από τα σκορ, 2 στα 3 «στημένα» απέτυχαν παταγωδώς και οι Κροάτες έχασαν «μαλλιά». Παραδέχτηκαν όμως ότι οι παίκτες της Kapfenberg τους γύρισαν πίσω τα χρήματα που πήραν για τα ματς με Rapid και Austria! Ο μεσάζων παίκτης της Kapfenberg από το καλοκαίρι δεν είναι στην ομάδα. Άντε να βγάλεις άκρη…
Άλλη μία «κιτρινόμαυρη» παράσταση χθες το βράδυ για την Dortmund, με το τελικό 1-0 να κολακεύει την Koln που δεν ήταν και σε κακή βραδιά. Ο Rensing έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του, τα δοκάρια σταμάτησαν δύο φορές την Dortmund και οι εκφωνητές του γερμανικού «Sky» έκαναν λόγο για το πιο μονόπλευρο παιχνίδι της φετινής σεζόν, που θα μπορούσε να λήξει 4-0. Είμαι σίγουρος πως όλη η κοινωνία θα παίξει Stuttgart σήμερα, έχω όμως ένα προαίσθημα πως ακόμη και η μικτή ενδεκάδα βασικών αναπληρωματικών της Schalke έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στο διπλό είναι ελκυστικές. Δύο νίκες έχει η Stuttgart στο 2ο γύρο και τις δύο τις πήρε μακριά από το γήπεδό της (Frankfurt 0-2, Gladbach 2-3).

Παιχνίδι με το «μεγάλο νησί»:
West Ham - Stoke 1 (1,95)
Newcastle – Everton 1 (2,30)

«Με ρίσκο 3 στα 4»:
Torquay - Stevenage 2 (2,70)
Yeovil – Ηuddersfield 2 (2,10)
Watford - Millwall Χ (3,20)
West Ham - Stoke 1 (1,95)

«Τριάδα Σαββάτου»:
Gladbach - Hoffenheim 1 (2,25)
Triestina - Piacenza 1 (2,25)
Inverness - Motherwell 2 (2,40)

«Σύστημα Σαββάτου»:
Frosinone - Albinoleffe 1 (2,05)
Racing - Olimpo 1 (1,75)
Inverness - Motherwell 2 (2,40)
Frankfurt – Kaiserslautern 1 (2,10)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket