Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Οι Μπήχτλς! (No 2)



Να 'μαστε πάλι!

Ουπς! Εμφανίστηκε (επιτέλους), ο «εξαφανισμένος» (τον τελευταίο καιρό), Dacotieris, o oποίος, από ότι έχω μάθει ασχολείται με διάφορα games στον υπολογιστή του και έχει αφήσει εμάς να βγάζουμε «τα κάστανα από τη φωτιά». Δεν πειράζει, χαλάλι του, το παλικάρι.


Τους «Μπήχτλς» τους θυμάστε;
Ευγενικότατη η «μετάφραση» στο Google...
- «Μήπως εννοείται «Μπιτλς;», αναρωτιέται.
- «Τι μου λες;»

Αναδημοσιεύω το άρθρο της 17/12/2010 για να θυμούνται
οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι φίλοι της παρέας μας:

«Πάμε και στο «μεγάλο νησί του θησαυρού». Εκεί, όπως είναι γνωστό ο Τζον Τέρι δεν αντιμετώπιζε κανέναν ηθικό φραγμό και «πήδαγε» ασυστόλως την γυναίκα του κολλητού του. Ο μικρός αδερφός του, ο Πολ Τέρι, παίκτης της Ράσντεν, δεν αντιμετώπιζε κανέναν ηθικό φραγμό και «πήδαγε» ασυστόλως την αρραβωνιαστικιά του τερματοφύλακα της ομάδας, Ντέιλ Ρόμπερτς, ο οποίος μόλις το ανακάλυψε πήγε κι αυτοκτόνησε. Το μόνο που μας λείπει τώρα είναι να μάθουμε ότι στην οικογένεια υπάρχουν και άλλα δύο αδέλφια, ο Τζορτζ Τέρι και ο Ρίγκο Τέρι... Τζον, Πολ, Τζορτζ και Ρίγκο. «Οι Μπήχτλς!!!».

Έλα όμως που οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν πρόκειται να συγχωρήσουν τον Τόρες, καθώς το πρώην πλέον είδωλό τους μεταπήδησε στην Τσέλσι! Έτοιμο το έχουν το σύνθημα τα τσακάλια: «Τόρες, μας κάρφωσες μαχαίρι, ευχόμαστε η γυναίκα σου να πάει με τον Τέρι!!!».

Όπως έχει πει ένας φιλόσοφος, η γυναίκα είναι «φέρε μου, δώσε μου και πήγαινέ με». Όχι ότι ο άντρας είναι καλύτερος: Ειδικά μάλιστα αν είναι ισχυρός οικονομικά, αυτή που λάτρευε χθες τη στέλνει σήμερα από κει που ήρθε. Και φτάσαμε, λοιπόν, σ' αυτό που δεν αντέχεται: Την προδοσία.
Ποτέ όμως δεν φταίει ο «προδότης». Εσύ φταις που τον πίστεψες. Χιλιάδες ΑΕΚτζήδες δεν έχουνε συγχωρέσει ακόμα τον Μπάγεβιτς. Αρνούνται ακόμη να πουν και τ' όνομά του. Αν όμως τον είδαν σαν κάτι πολύ παραπάνω και πολύ περισσότερο από έναν επαγγελματία, δεν φταίει αυτός. Δικιά τους είναι η ευθύνη. Μόλις κάποιους μήνες είναι ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Και ταυτίστηκε μαζί της. Μιλάει για την ιστορία της. Φόρεσε τη φανέλα της Original. Δεν σημαίνουν όλα αυτά ότι την αγάπησε. Απλά βρήκε έναν τρόπο για να κάνει καλύτερα τη δουλειά του, να συσπειρώνει τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Να ανεβάζει την ψυχολογία. Ολα αυτά, όμως, δεν σημαίνουν ότι ο Χιμένεθ είναι δικός τους. Κι αν το πιστέψουν θα έχουν κάνει λάθος.
Εύκολα ο Χιμένεθ μπορεί να πάει το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό (ε, ρε γλέντια), αν έχει καλύτερη πρόταση. Όπως εύκολα μετακόμισε στο Λονδίνο, ύστερα από τρεισήμισι χρόνια στο «Ανφιλντ», ο Φερνάντο Τόρες. Και την Κυριακή θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της Τσέλσι κόντρα στη Λίβερπουλ.

Πρόταση 3/4:
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. - ΝΑΒΑΛ «Over» (1,70)
ΡΕΝΤΙΝΓΚ - ΚΠΡ 1 (2,10)
ΧΕΡΕΘ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β «Goal-Goal» (1,60)
ΡΕΤΖΙΝΑ - ΠΑΝΤΟΒΑ Χ (2,85)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket