Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Πάρτυ για τους «άτιτλους!»


Καλό Σ/Κ

σε όλη την παρέα!

Ποτέ ξανά, ένα ντέρμπι του Manchester δεν είχε τέτοια βαθμολογική σημασία. Κάποτε (όχι πριν πολλά χρόνια…), η συμπαθέστατη City ταλαιπωρούταν στη League One και οι οπαδοί της United τους κάνανε καζούρα. Μόλις μία δεκαετία μετά και με τα υπέρογκα ποσά που εισρεύσανε στα ταμεία των «Citizens», έφθασε ένα ντέρμπι μεταξύ United και City, να μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι και μάχη τίτλου, κάτι που οι οπαδοί της κραταιάς United δεν μπορούν ακόμα να το χωνέψουν. Αν και στην κόντρα τους με τη συμπολίτισσα, αν υπάρχει κάτι που πραγματικά δεν θα χωνέψουν ποτέ είναι πως ο Tevez τους άφησε για να πάει στη μισητή συμπολίτισσα (με τους δρόμους την άλλη μέρα, να γεμίζουν με αφίσες «welcome to Manchester». Ήταν η «σπίθα» που αναζωπύρωσε για τα καλά την κόντρα!
Μια κόντρα που υπήρχε πάντα μεν, αλλά τα επιχειρήματα των οπαδών της City, περιορίζονταν στα εξωαγωνιστικά του στυλ: «η πόλη μας ανήκει» και λοιπά τέτοια οπαδικά. Εντός του γηπέδου η κυριαρχία της United είναι καθολική! «18 πρωταθλήματα, 3 Champions League και 11 κύπελλα», που λέει και το πανό στη φωτογραφία. Και για να είμαστε και όσο το δυνατόν πιο επίκαιροι, με την κόντρα να φουντώνει και την αντιπαλότητα να διογκώνεται, η οπαδοί της United (με επικεφαλής τον πρώην παίκτη της David May) θα διοργάνωναν χθες πάρτυ (!), για τα 35 χρόνια της City δίχως τίτλο!!! Φυσικά η αστυνομία του Manchester προέτρεψε στην ακύρωση της «γιορτής» για ευνόητους λόγους. Στην εικόνα του ματς, περιμένω την United να κλείσει τους χώρους και να ψάξει το πολύ ένα δύο γκολ για τη νίκη σε χαμηλό τέμπο και ρυθμό. Τέτοια ντέρμπι κρύβουν πάντα κινδύνους για τα φαβορί, πόσο μάλλον φέτος, όπου οι δύο ομάδες μοιάζουν πιο κοντά αγωνιστικά μετά από πολύ καιρό. Η United έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά όχι τέτοιο που «απεικονίζουν» οι απανταχού αποδόσεις.

Το είδαμε και αυτό. Λίγο μετά τις 11 το πρωί έμαθε ο Βαλβέρδε πως τελικά θα έχει στη διάθεση του τον Μιραλάς, καθώς η έφεση που κατάθεσε ο Ολυμπιακός έγινε δεκτή και η ποινή του Βέλγου έπεσε από τις δύο στη μία αγωνιστική. Βέβαια το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό δεν είναι ο Μιραλάς, αλλά η Θεσσαλονίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν έξι σερί ήττες στη συμπρωτεύουσα, ενώ στο «Βικελίδης» δεν κερδίζουν από το 2006. Μάλιστα τότε τη νίκη στον Ολυμπιακό είχε χαρίσει ο Καστίγιο ο οποίος σήμερα θα βρίσκεται στον πάγκο του Άρη.

Παιχνίδι με το «μεγάλο νησί»:
ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ 1 (2,05)
ΝΤΕΡΜΠΙ - ΛΕΣΤΕΡ 2 (1,95)
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΤΟΤΕΝΑΜ 1 (2,60)

Σύστημα με Ισοπαλίες 3-4:
ΜΟΝΤΕΝΑ - ΡΕΤΖΙΝΑ Χ (2,05)
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ Χ (3,20)
ΟΥΕΣΚΑ - ΧΙΡΟΝΑ Χ (2,90)
ΚΑΛΛΙΑΡΙ - ΚΙΕΒΟ Χ (2,75)

Μονά αποδεκτά:
ΕΜΠΟΛΙ - ΑΣΚΟΛΙ 2 (4,35)
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ - ΝΡΕΜΒΕΡΓΗ 2 (4,00)

Με ρίσκο 3-4:
ΠΟΡΤΟΓΚΡΟΥΑΡΟ - ΛΙΒΟΡΝΟ 1 (2,90)
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1 (2,20)
ΜΠΑΓΕΡΝ - ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ «4-6 GOALS» (2,20)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ 2 (2,35)

Τριάδα Σαββάτου:
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΣΕΒΙΛΛΗ 1 (2,85)
ΜΙΛΑΝ - ΠΑΡΜΑ «GOAL-GOAL» (1,90)
KΡΟΤΟΝΕ - ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ 1 (1,85)

Σύστημα Κυριακής 3-4:
ΚΠΡ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ 1 (2,05)
ΤΣΕΖΕΝΑ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2 (1,90)
ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ 1 (1,90)
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ «4-6 GOALS» (2,40)

Καλή τύχη στις επιλογές μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket