Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

«Ντι Νατάλε εναντίον Ντι Βάιο»



Απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι από τη σημερινή αγωνιστική μέρα για την Premier League, με τις εκτός έδρας αποστολές των Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα. H Λίβερπουλ έχει την ευκαιρία να πλησιάσει περισσότερο κοντά στις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκό εισιτήριο για του χρόνου, υποδεχόμενη στο «Anfield» τη Στόουκ, με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις να περνούν σε δεύτερη μοίρα.
Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κρατήσει το μηδέν στην εστία της 11 φορές φέτος, τις περισσότερες μαζί με τις Σάντερλαντ, Τσέλσι. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σαφώς το φαβορί κόντρα στη Μπέρμιγχαμ, αν και ακόμη δεν έχει σκοράρει εκτός έδρας το 2011. Επειδή πάντως φέτος η άμυνα της είναι αυτή που της δίνει νίκες, όποιος βλέπει ότι θα κερδίσει, μπορεί να ρισκάρει λίγο παραπάνω και να ποντάρει ότι θα το πετύχει χωρίς να δεχθεί γκολ. Πιο λογικό στοίχημα μοιάζει το «under» ή το «no goal».

Οκτώ αμυντικοί αντιπάλων ομάδων έχουν σκοράρει κόντρα στην Τότεναμ, ενώ οι αμυντικοί της Μπλάκμπερν έχουν πετύχει εφτά τέρματα, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Με τις απουσίες που έχει η Τότεναμ και με τις αποδόσεις που προσφέρεται ο άσος της Μπλάκμπερν, αξίζει η «κόντρα» στα «σπηρούνια».
Στα παιχνίδια της Μπλάκπουλ έχουν μπει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλης ομάδας, περίπου 3.25 κατά μέσο όρο σε κάθε αγώνα. Όλα τα φετινά παιχνίδια της Μπλάκπουλ εντός έδρας έχουν λήξει «goal – goal».
Η Φούλαμ ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο, όταν και πέτυχε όλα της τα γκολ, κερδίζοντας 4-0 εντός έδρας την Τότεναμ για το FA Cup. Στο πρωτάθλημα πάντως δεν έχει απομακρυνθεί πολύ από τη ζώνη του υποβιβασμού, αν και έχει μία απόσταση ασφαλείας από αυτήν. Το σίγουρο είναι ότι και με ισοπαλία συνεχίζεται το αήττητο των γηπεδούχων (προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες εντός «Craven Cottage», σε όλες τις διοργανώσεις), όμως πιστεύω ότι τη Νιούκαστλ θα την κερδίσουν.

Η Μίλαν «κόλλησε» στο 0-0, στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Λάτσιο και η Νάπολι, έχει την ευκαιρία, να κερδίσει την Κιέβο και να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά, στους δυο βαθμούς. Η 23η αγωνιστική στη Serie A έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πολλές ομάδες ενισχύθηκαν, τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών. Η απόλυση του Μπερέτα ήταν η 7η της φετινής σεζόν στην Serie A, μικρός αριθμός αν κρίνουμε από τις αλλαγές των περασμένων ετών.

Εξαιρετική ομάδα η Ουντινέζε με τρομερή αυτοπεποίθηση, καθώς κέρδισε με ανατροπή, τη Γιουβέντους (1-2). Την έχουμε προτιμήσει την Ουντινέζε και το επιθετικό της ποδόσφαιρο, αλλά χωρίς τον Σάντζες και σε απόδοση «1,40» μακρυά κι αγαπημένοι. Ένα γκολ ο Ντι Νατάλε (φτάνει τα 100) κι ένα ο Ντι Βάιο, για να βγει το «goal-goal». Άλλωστε, η Ουντινέζε είναι η «αγαπημένη» αντίπαλος του Ντι Βάιο ο οποίος έχει σκοράρει 8 γκολ εναντίον της. 4 με την Πάρμα, 2 με τη Γιούβε και 2 με την Μπολόνια.
Ούτε επίτηδες να το έκαναν, αλλά τα έξι τελευταία χρόνια, στο «Λουίτζι Φεράρις» η Σαμπντόρια και η Κάλιαρι «φέρνουν» ισοπαλίες (0-0, 1-1, 1-1, 1-1, 3-3 και 1-1). Απόψε τα «Χ» μάλλον θα γίνουν επτά, καθώς ο βαθμός εξυπηρετεί τους βαθμολογικούς στόχους των ομάδων, δηλαδή να μη μπλέξουν σε περιπέτειες.
Θα ρισκάρω στο καλοπληρωμένο διπλό της Γιουβέντους! Μπορεί η Παλέρμο να έχει έξι σερί «άσους» στο γήπεδό της, ο καυγάς όμως του προέδρου με τον προπονητή, ύστερα από το «χαρακίρι» που έκανε η Παλέρμο στο «Σαν Σίρο» (κατάφεραν να χάσουν από την Ίντερ με 3-2), θα τους επηρεάσει. Επιπλέον οι «Σικελοί» παίζουν με την ίδια ενδεκάδα εδώ κι ένα μήνα, οπότε υπάρχει και κόπωση. Η Γιουβέντους απέκτησε τον εξαιρετικό φορ Μάτρι από την Κάλιαρι, ενώ το τελευταίο διπλό των «μπιανκονέρι», ήταν στη Σικελία στο παιχνίδι με την Κατάνια τον Δεκέμβριο.

Πρόταση:
ΠΑΛΕΡΜΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 (3,10)
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ Χ (3,00)
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΤΟΤΕΝΑΜ 1 (2,70)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ «Goal-Goal» (1,70)
ΠΑΡΜΑ - ΛΕΤΣΕ «Goal-Goal» (1,85)
ΦΟΥΛΑΜ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1 (1,85)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket