Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

«Φοβού τους Άραβες»

Kαλησπέρα στους φίλους του Dacotieris Bet.

Ο Οντέι Αλ Σαμάρι λοιπόν, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει παράταση μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου για να αποφασίσει εάν θα κάνει την επένδυσή του και αγοράσει τον ΠΑΟΚ. Στην ανακοίνωσή του σημειώνει, ότι το ενδιαφέρον παραμένει και είναι ακόμη πιο ισχυρό. Κανείς δεν αμφιβάλλει γι' αυτό, αλλά ο ΠΑΟΚ από χθες έχει μπει σε ένα επικίνδυνο διοικητικό και κυρίως οικονομικό αδιέξοδο.
Στην τελευταία γενική συνέλευση, η διοίκηση της ΠΑΕ είχε πει, ότι εάν δεν επενδύσουν οι Άραβες, ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε «αγωνιστικές θυσίες», δηλαδή σε πωλήσεις παικτών.
Το βέβαιο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου. Διότι οι μεταγραφές τελειώνουν στις 30 Ιανουαρίου. Τι θα κάνει λοιπόν η διοίκηση; Θα πουλήσει; Θα κάνει μεταγραφές σε μία περίοδο όπου η ίδια ομολογεί ότι δεν έχει «μαντήλι για να κλάψει;». Και ποιον θα πουλήσει για να καλυφθεί το φετινό άνοιγμα;

Πάμε να δούμε μερικά από τα ψέματα των Αράβων:
Είπαν ότι θα δώσουν συνέντευξη τύπου χθες (Δευτέρα), με την παρουσία μάλιστα του ίδιου του Οντέι Αλ Σαμάρι και θα απαντήσουν και θα αναλύσουν τα πάντα, αλλά δεν το έκαναν. Αντί γι' αυτό έβγαλαν μία ανακοίνωση την οποία έδωσαν την ίδια στιγμή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επικοινωνούν δηλαδή μέσω ανακοινώσεων για τις προθέσεις τους.

Ανακοίνωσαν ότι θα δημοσιεύσουν στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο διαδίκτυο το πλήρες επενδυτικό σχέδιο που έχουν για τον ΠΑΟΚ. Ούτε αυτό το έκαναν ποτέ.

Στην ανακοίνωσή του ο Οντέι Αλ Σαμάρι αναφέρει ότι «τα χρηματικά ποσά που απαιτούνται είναι πολλαπλάσια από αυτά που αρχικά είχαν προβλεφθεί». Σαν να μας λέει δηλαδή ότι άλλα μας έλεγε ο Ζαγοράκης και άλλα αποδεικνύονται.

Η «γκάφα του αιώνα».
Ανακοίνωσαν ότι η απόφαση των Αράβων επενδυτών είναι να κατασκευάσουν νέο γήπεδο χωρητικότητας 50.000 θέσεων στο παλιό στρατόπεδο Καρατάσου, αλλά κανείς φαίνεται δεν φρόντισε να τους ενημερώσει και να τους αποτρέψει από τη τεράστια γκάφα που έκαναν. Διότι είναι νόμος του κράτους ότι δεν μπορείς να κατασκευάσεις γήπεδο όταν σε κοντινή απόσταση υπάρχει νοσοκομείο (Παπαγεωργίου).

Επίσης, αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι το νέο διοικητικό συμβούλιο και τα μέλη του θα είναι εξ' ολοκλήρου υπεύθυνα και με την ατομική τους περιουσία και με ποινική τους ευθύνη, για τα παλιά χρέη του ΠΑΟΚ προς το ελληνικό δημόσιο. Και αυτό (αναφέρει χαρακτηριστικά) δεν ισχύει σήμερα με την προσωρινή διοίκηση. Το μήνυμα είναι σαφές και απευθύνεται στον ίδιο τον Ζαγοράκη. Στην ουσία αυτό που ζητούν να κάνει ο Ζαγοράκης στην διοίκηση που θα κάνουν (εάν και εφόσον επενδύσουν), δεν το έκανε ούτε ο Κόκκαλης στον Ολυμπιακό. Ο Ζαγοράκης θα το κάνει;

Ο Ζαγοράκης ενώ στην αρχή «κρατούσε μικρό καλάθι», έκανε το λάθος και με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Αράβων. Το «σίριαλ» άχισε να γίνεται επικίνδυνο για τον ίδιο. Γιατί στην «στραβή» κανείς δεν θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Οντέι Αλ Σαμάρι, το πρόσωπο του οποίου δεν το γνωρίζει κανείς, διότι δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Η «παράταση» που ζήτησαν οι Αραβες δεν μπορεί να δοθεί από νομικής πλευράς. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα κλείσει την Πέμπτη και επειδή δεν θα έχει καλυφθεί, θα πρέπει σε εύλογο χρονικό διάστημα να κινηθούν ξανά οι ίδιες διαδικασίες, με σύγκλιση γενικής συνέλευσης, απόφαση νέας αύξησης, η οποία όμως δεν μπορεί να ανοίξει πριν από το Μάρτιο. Αυτόματα, οι Άραβες θα έχουν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη διάθεσή τους για να κάνουν την κίνησή τους. Κι αυτό ακριβώς είναι το «παραθυράκι» που υπάρχει στην υπόθεση. Εάν όντως το ενδιαφέρον τους «παραμένει και είναι ακόμη πιο ισχυρό», όπως υποστηρίζουν στην ανακοίνωσή τους, τότε έχουν το χρόνο και τη δυνατότητα να εμφανιστούν ξανά και να πάρουν την πλειοψηφία των μετοχών. Θα το κάνουν όμως;
Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, συνεχίζει χωρίς να υπολογίζει στην έξτρα οικονομική ενίσχυση που τόσο καιρό περίμενε και για να ξεπεράσει τις δύσκολες μέρες που αντιμετωπίζει αλλά και αυτές που έρχονται θα εφαρμοστεί σκληρή οικονομική πολιτική. Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ τρεις περίπου εβδομάδες μετά την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου δεν έχει προχωρήσει σε καμία κίνηση ενίσχυσης, ακολουθώντας χωρίς καμία παρέκκλιση την απόφαση Ζαγοράκη να γίνουν πρώτα εκκαθαρίσεις στο ρόστερ και να φύγουν μεγάλα συμβόλαια και παίκτες που δεν μπορούν να προσφέρουν και μετά να γίνουν προσθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket