Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ελλάς το μεγαλείο σου...

Καλησπέρα σε όλους.

«Απίστευτο» δελτίο τύπου από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. «Προχθές (3-1-2011), ειδική ομάδα του τμήματος ασφαλείας Καβάλας, η οποία ασχολείται με αδικήματα της αθλητικής νομοθεσίας, εξακρίβωσε, ύστερα από επισταμένη έρευνα/προανάκριση, τα στοιχεία ενός ατόμου», ξεκινάει το δελτίο τύπου και όλοι θα περιμέναμε κάτι το συγκλονιστικό.
Αμ δε. Ο συγκεκριμένος οπαδός κατηγορείται ότι «προέβη στην καύση δύο βεγγαλικών χειρός». Ναι, καλά διαβάσαμε. Ειδική ομάδα του τμήματος ασφαλείας, ασχολήθηκε 1,5 μήνα για να βρει έναν οπαδό που άναψε δύο βεγγαλικά στον αγώνα Καβάλα-ΑΕΚ. Μπράβο ρε τσακαλάκια...
Μας ενημερώνει μάλιστα ότι η ειδική ομάδα συνεχίζει την προανάκριση για τον εντοπισμό των άλλων δραστών. Για τα θλιβερά επεισόδια που έχουν σημειωθεί στο ίδιο γήπεδο, πέρυσι και φέτος, η συγκεκριμένη ομάδα δεν βρήκε κανένα δράστη. Θυμίζω ότι μέχρι και κάψιμο περιπολικού είχαμε φέτος στην Καβάλα.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή με στόχο το 8/8 στην έδρα του που θα τον διατηρήσει στο +5 από τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Κέρκυρα η οποία έχει σημαντικές απουσίες, ενώ ο ΠΑΟΚ πήγε στις Σέρρες χωρίς τον Βιτόλο. Μέσα ο Κουμορτζί, έξω ο Μανιάτης για τον Πανιώνιο, ενώ στο χρονικά πρώτο ματς ο Εργοτέλης έχει ευκαιρία νίκης απέναντι στον «προβληματικό» Αστέρα Τρίπολης.
Στοιχηματικά: Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι σαφώς ανώτερος από τον Πανιώνιο, αλλά στην έδρα του έχει ένα «θέμα». Δεν κερδίζει από τις 6 Νοεμβρίου, μετρώντας τρεις σερί ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1). Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κρατήσει ποτέ το μηδέν χωρίς τον Βιτόλο. Με έναν πιο καλό αντίπαλο, όχι τον προβληματικό στο γκολ Πανσερραϊκό θα παίζαμε εύκολα το να σκοράρει ο αντίπαλος του «δικεφάλου». Τέλος, το κλίμα στον Αστέρα είναι πραγματικά πολύ άσχημο (arcadia-sports.gr/opinions/2011-1-4/kwlotoumpes-kai-dilitirio.aspx). Ευκαιρία για τον Εργοτέλη (στα τελευταία 4 ματς του 2010 πήρε 10 βαθμούς, όσους είχε μαζέψει στις 11 πρώτες αγωνιστικές), να το εκμεταλλευτεί.

Στη Φούτμπολ Λιγκ, σήμερα διεξάγεται η 16η αγωνιστική. Κατά τη διάρκεια της διακοπής πήρε προπονητή η Αναγέννηση Καρδίτσας με τον Βάιο Καραγιάννη να επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας που πριν δύο χρόνια ανέβασε κατηγορία. Οι πιθανότητες να ξεκινήσει με νίκη ο Καραγιάννης είναι αυξημένες καθώς ο Θρασύβουλος είναι ελλιπής και αδύναμος εκτός έδρας. Επιλογή επίσης, ο άσος της Δόξας Δράμας κόντρα στη Βέροια, όπου οι διοικητικές εξελίξεις έχουν αφήσει σε δεύτερο πλάνο το αγωνιστικό. Η Βέροια δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Δράμα, όπου μετρά 11 ήττες και μόλις 2 ισοπαλίες!

Πριν από λίγο καιρό, θα νόμιζε κανείς, ότι κάνεις πλάκα, αν έλεγες, ότι η αναμέτρηση της Αρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτυ, θα μπορούσε να βγάλει πρωταθλητή. Οχι γιατί ακόμη είναι Γενάρης, αλλά κυρίως γιατί οι δύο ομάδες, δεν είχαν δείξει μέχρι τώρα ικανές για τον τίτλο. Ομως τα πράγματα έχουν αλλάξει, και το αποψινό πολύ μεγάλο παιχνίδι στο «Εμιρέιτς», θα «δείξει» και την ομάδα που θα έχει το προβάδισμα στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα παιχνίδια της Αρσεναλ έχουν μπει τα περισσότερα γκολ από κάθε άλλης ομάδας, ακριβώς 3,2 κατά μέσο όρο σε κάθε αγώνα.
Η παράδοση λέει Αρσεναλ, καθώς από τον Οκτώβριο του 1975 έχει να κερδίσει στο Λονδίνο η Σίτυ, όμως οι «πολίτες» είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι εκτός έδρας, ενώ οι «κανονιέρηδες» εφέτος είχαν στραβοπατήματα στο «Εμιρέιτς ενώ το περσινό μεταξύ τους 0-0, έβαλε τέλος σε ένα σερί 4 συνεχόμενων νικών των Λονδρέζων.
Την ώρα που η αδρεναλίνη θα βαράει «κόκκινο» στο Λονδίνο, ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον θα πίνει κόκκινο κρασάκι με την ησυχία του. Η Γιουνάιτεντ, αν και δέχθηκε μετά από 30 χρόνια γκολ στο Ολντ Τράφορντ από την Στόουκ, και ισοφαρίστηκε, πήρε το τρίποντο και παραμένει οδηγός της κούρσας και φαβορί με 2 αγώνες λιγότερους.
Ηταν από τις αναμετρήσεις, που τις κερδίζουν ακόμη και οι φανέλες της Γιουνάιτεντ. Τώρα Κύπελλο την Κυριακή με την Λίβερπουλ και μια πραγματικά μεγάλη μάχη με την φορμαρισμένη Τότεναμ, στην επιστροφή του πρωταθλήματος σε 15 μέρες.

Προτάσεις:
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1 (1,65)
ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1 (1,85)
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ goal/goal (1,60)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔ. - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1 (1,90)
ΜΑΛΑΓΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ οver (1,65)

Moνό αποδεκτό:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2 (2,95)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket