Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Δεν πάμε καλά...



Καλή εβδομάδα και καλή χρονιά σε όλους, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις για όσους ζούμε στην Ελλάδα είναι ότι θα περάσουμε ένα αρκετά δύσκολο 2011. Αλλά επειδή πρόκειται για τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου και πάντα πρέπει να αντιμετωπίζουμε αισιόδοξα τη ζωή, ας μην είμαστε μίζεροι...
Η Λάρισα κάθε άλλο παρά έτοιμη για την μάχη της παραμονής δείχνει. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά το «ξύλο» που έπαιξαν Metin και Cousin στην τελευταία προπόνηση του 2010, την περασμένη Παρασκευή. Οι δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν στα χέρια για μια πετσέτα! Αφού πρώτα ξεστόμισαν κάποια «γαλλικά», αντάλλαξαν έπειτα μερικές μπουνιές για να τους χωρίσουν τελικά οι συμπαίκτες τους. Αμφότεροι δεν συμμετείχαν στην προπόνηση εκείνης της ημέρας και αναμένεται να τους επιβληθεί πρόστιμο από τη διοίκηση για την συμπεριφορά τους. Με τον ίδιο επεισοδιακό τρόπο που έκλεισε τη χρονιά ο Metin, μπήκε και στο νέο έτος. Ο Tούρκος μεσοεπιθετικός την Πρωτοχρονιά είχε και τροχαίο ατύχημα με την πολυτελή Ferrari του, την οποία κυριολεκτικά διέλυσε. Ευτυχώς ο ίδιος βγήκε αλώβητος από το αμάξι του και απλά μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.
Χαμός και στην ΑΕΚ με Rafik Djebbour. Ο οξύθυμος Γαλλοαλγερινός επιθετικός λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με τον Manolo Jimenez όταν μετά το τέλος του οικογενειακού διπλού στην προπόνηση της Κυριακής, αντέδρασε στις παρατηρήσεις του τεχνικού της «Ενωσης». Ο Jimenez στην ομιλία του προς τους παίκτες μετά το διπλό ανέφερε: «Επί μία ώρα δουλεύαμε σε υψηλή ένταση, αλλά στο τέλος, στα δέκα λεπτά που παίξαμε δίτερμα, κάποιοι χαλάρωσαν. Σας λέω συνέχεια να είστε πιεστικοί και ειδικά μπροστά ο Blanco, ο Djebbour και ο Scocco δεν πίεζαν όσο έπρεπε, δεν έτρεχαν» και ο Djebbour απάντησε οργισμένος: «Γιατί δεν με πιάνεις στο τέλος να μου τα πεις πρόσωπο με πρόσωπο και μου το λες μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες μου; Γιατί με κατηγορείς μπροστά τους και φαίνομαι εγώ ο κακός; Αν δεν με σέβεσαι εσύ, δεν σε σέβομαι κι εγώ». Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός έδιωξε τον Djebbour, ο οποίος απείλησε να τον δείρει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν είσαι άνδρας, έλα έξω να τα πούμε οι δυο μας».
Στα κρατητήρια της αστυνομίας έκαναν Πρωτοχρονιά 22 οπαδοί του Ηρακλή οι οποίοι αύριο (4/1) θα απολογηθούν, αντιμετωπίζοντας, κάποιοι από αυτούς, ακόμα και κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις. Ποια είναι τα «εγκλήματα» τους; Μάλλον, υπερασπίσθηκαν τον σύνδεσμό τους και δεν επέτρεψαν σε άλλους οπαδούς να κάνουν ότι έκαναν και σε άλλα γραφεία που βρήκαν στο «πέρασμά» τους. Για τα γεγονότα της περασμένης Τετάρτης μίλησαν πολλοί. Εγώ άποψη δεν έχω γιατί δεν ήμουν εκεί.
Οταν είσαι 69 ετών, δικαιολογείσαι να λες ότι θέλεις. Όταν όμως κατέχεις το αξίωμα του Δημάρχου, οφείλεις να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό σου (και όχι στο κρασί), μία και δύο φορές, προτού τοποθετηθείς για ζητήματα που δεν τα γνωρίζεις. Ο Γιάννης Μπουτάρης, κατά την παραλαβή της Δημαρχίας, σχολίασε την κίνηση των οπαδών του Ηρακλή να κλείσουν για λίγα λεπτά την οδό Πολυτεχνείου, θέλοντας να συμπαρασταθούν στους φίλους της ομάδας που έχουν συλληφθεί. Αφού χαρακτήρισε την κίνησή τους «αγυρτεία» τους χαρακτήρισε ως «ανθρώπους χωρίς καμία κοινωνική συνείδηση», τα έβαλε με τους υπόλοιπους Θεσσαλονικείς οι οποίοι κατέβηκαν στο κέντρο με τα αυτοκίνητά τους και όχι με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!!! Αραγε εκείνος με τι μέσο περνούσε από το σημείο; Προφανώς η εκλογική του επιτυχία τον διατηρεί ακόμα εκτός τόπου και χρόνου. Επειδή προφανώς ο Γιάννης Μπουτάρης και οι «χειροκροτητές» του δεν γνωρίζουν τι σημαίνει «αγύρτης», εγώ προσωπικά που τον γνωρίζω, του επιστρέφω τον χαρακτηρισμό.
Δύο μέρες μετά την αγωνιστική της Πρωτοχρονιάς ολοκληρώνεται το εορταστικό πρόγραμμα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, το οποίο φέτος «χτυπήθηκε» από την κακοκαιρία. Βέβαια ευτυχώς τις τελευταίες μέρες δεν υπήρξε κάποια αναβολή και οι περισσότερες ομάδες παίζουν δεύτερο αγώνα μέσα σε 48 ώρες! Πάντως οι περισσότερες από αυτές είναι συνηθισμένες σε κάτι τέτοιο.

Πρόταση:
ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΡΟΔΕΡΑΜ 2 (2,15)
ΓΟΥΙΚΟΜ - ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ 1 (1,85)
ΓΕΟΒΙΛ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ 2 (2,35)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket