Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Forza Nice!



Καλησπέρα.
Σε αντίθεση με τη χθεσινή ημέρα, σήμερα όλες οι αναμετρήσεις της φάσης των «16» του Kυπέλλου Γερμανίας, διεξάγονται σε σύγχρονα γήπεδα και δεν υπάρχει κίνδυνος αναβολής. Υπενθυμίζω ότι τα κίνητρα είναι μεγάλα για όλους, καθώς όποια ομάδα προκριθεί στα προημιτελικά παίρνει μόνο από τα τηλεοπτικά 1,2 εκατομύρια €
Βεστφαλικό ντέρμπι είναι το Κολωνία-Ντούισμπουργκ, στο οποίο θα δώσουν το παρόν πάνω από 10.000 οπαδοί των φιλοξενούμενων. Η Κολωνία είναι σε κακή κατάσταση και ενδέχεται να μην έχει ούτε σήμερα τον αρχηγό της Podolski. Η Ντούισμπουργκ πήγε πλήρης, με ένα αρνητικό σερί τον τελευταίο καιρό στην Zweite Liga, αλλά με ομάδα ικανή να κάνει την έκπληξη. Οι διαφορές των δύο δεν είναι τόσο μεγάλες και οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στο στο διπλό αξίζουν το ρίσκο.
Η Ααχεν διανύει μια μέτρια χρονιά (10η θέση), αν και στον προηγούμενη γύρο του κυπέλλου είχε αποκλείσει την Μάιντζ (2-1). Η Αϊντραχτ ανάγκασε την Ντόρτμουντ στην πρώτη της ήττα μετά από 15 αγωνιστικές, κερδίζοντας με γκολ του Γκέκα 1-0. Ταξιδεύει με την ψυχολογία της ομάδας που κέρδισε την ακαταμάχητη Ντόρτμουντ, έστω και αν στάθηκε λίγο τυχερή σε αυτή τη νίκη. Ενα 50% της απόδοσης που είχε τότε εάν πιάσει η Αϊντραχτ, θα περάσει.
Την περασμένη Κυριακή, η Μπάγερν συνέτριψε τη Στουτγάρδη με 5-3. Στη Στουτγάρδη το κλίμα όπως είναι λογικό δεν είναι καλό. Η Μπάγερν αντιθέτως είναι σε φόρμα, ο Gomez σκοράρει διαρκώς και πάει σχεδόν με πλήρη αποστολή, πλην του χρόνια απόντα Robben και του τραυματία Altintop. Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα δεν το προλαβαίνουν οι Βαυαροί, όπως και το ότι το Champions League είναι λίγο δύσκολο να το κατακτήσουν, μοναδική διέξοδος είναι το κύπελλο. Το διπλό, έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.
Με πέντε αγώνες, για τη φάση των «16» του Κόπα ντελ Ρέι, ολοκληρώνεται η χρονιά στην Ισπανία. Υπενθυμίζω πως θα υπάρξουν επαναληπτικοί και ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.
Στο «Βιθέντε Καλντερόν» η Ατλέτικο αντιμετωπίζει την Εσπανιόλ. Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν πολύ αποτελεσματικοί στις στημένες φάσεις στη Σαραγόσα κερδίζοντας με 0-3. Ο Κίκε Φλόρες είπε πως στόχος της ομάδας του είναι να φτάσει μέχρι τον τελικό. Ο Σιμάο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπεσίκτας και απόψε θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ατλέτικο. Η Εσπανιόλ ήταν το τελευταίο θύμα της Μπαρτσελόνα (1-5). Στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρωταθλήματος, η Εσπανιόλ είχε κερδίσει με 2-3. Απόψε πιστεύω πως η Ατλέτικο θα πάρει το «αίμα της πίσω», αλλά το 1,60 στον άσο, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Επιλογή το «over».
Εφόσον στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει καλά, το κύπελλο αποτελεί προτεραιότητα για τη Σεβίλλη. Ο Μανθάνο είπε «πρέπει να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και θέλουμε να κατακτήσουμε και φέτος το τρόπαιο». Η Μάλαγα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα, μετά την εντός έδρας ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-3). Μακριά από το γήπεδό της, είναι ανύπαρκτη καθώς προέρχεται από πέντε σερί ήττες, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ. Η Σεβίλλη δεν κερδίζει από τις 14 Νοέμβρη σε οποιαδήποτε διοργάνωση, ωστόσο την Κυριακή «άρεσε» στο «Bernabeu», χάνοντας δύσκολα, ίσως και άδικα, με 1-0 από τη Ρεάλ.
Στο 2-3 από την Χετάφε, η Αλμερία «μάγεψε» στο πρώτο ημίωρο όταν και προηγήθηκε 2-0. Παραδόξως, κατέρρευσε όταν οι Μαδριλένοι μείωσαν στο σκορ και μάλιστα στο τέλος κινδύνευσε να δεχτεί κι άλλο γκολ. Η Μαγιόρκα πάλεψε στο Ελ Μαδριγάλ αλλά ηττήθηκε δίκαια από την Βιγιαρεάλ. Πλέον, οι «νησιώτες» μετρούν τρεις σερί ήττες. Σημαντικές οι απουσίες του βασικού τερματοφύλακα Αουάτε και του εξτρέμ Κάστρο. Θα ρισκάρω στον άσο.


Προτάσεις:
ArlesNice 2 (2,15)
Aachen - Eintracht 2 (2,10)
Stuttgart – Bayern 2 (1,65)

Almeria – Mallorca 1 (2,15)
Sevilla - Malaga 1 HT (1,95)

Μονό αποδεκτό:
Köln – Duisburg 2 (3,85)

Υ.Γ.
Εννιά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (22/12) από τον χαμό του Γιόβαν Γκοΐκοβιτς. Είχε τρέλα με την ταχύτητα. Μια τρέλα όμως που του στοίχισε τη ζωή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket