Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Καλή Χρονιά!



Καλησπέρα σας.

Η παράδοση συνεχίζεται στην Αγγλία, όπου οι «απίθανοι» κλείνουν και ανοίγουν τη χρονιά με φουλ ποδόσφαιρο. Μόνο «Boxing day» δεν είχαμε τα Χριστούγεννα κι αν μάλιστα δούμε σφαιρικά τα αποτελέσματα και των δύο διαδοχικών αγωνιστικών τότε μάλλον έμοιαζε με τη «νύχτα των κρυστάλλων». Το βράδυ εκείνο που ο Χίτλερ αποφάσισε πως για όλα φταίνε οι Εβραίοι και τα «SS» τα έκαναν όλα λαμπόγυαλο. Δεν εξηγείται αλλιώς η αντίφαση στα αποτελέσματα των περισσότερων ομάδων, τη μία να κερδίζουν εκτός και την άλλη να χάνουν στο «σπίτι» τους.

Δεν μας χέζεις ρε Πετρούλα! Συγγνώμη κιόλας, που σου τα «χώνω» χρονιάρες μέρες, αλλά σκέψου το λίγο λογικά: είναι δυνατόν, όταν στις 21 του μήνα κυκλοφορεί παντού το «Κάμα Σούτρα» DVD σου, εσύ στις 25 να πηγαίνεις και να στήνεσαι με τα μίνια σου, στις 3 τα ξημερώματα, έξω από γνωστό χώρο διασκέδασης της πόλης μας, και να έχεις την απαίτηση να μην αποπειραθεί να σε απαγάγει ο πρώτος τυχόν περαστικός σαραντάρης που θα σε αναγνωρίσει; Αυτό που σου συνέβη ήταν το απολύτως φυσιολογικό κι αναμενόμενο!
Για πες μας τώρα: είσαι σίγουρη, έτσι ταραγμένη και σοκαρισμένη που ήσουν, ότι αυτό που σου κόλλησε στο στομάχι ο επίδοξος απαγωγέας, ήταν... όπλο;

Από τον Αγιο Βασίλη θα ήταν σοφό να μην ζητήσει κανείς τίποτα, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου προκύψει. Δύσκολοι καιροί. Μάλλον, είναι καλύτερα να απευθυνθούμε στους τρεις μάγους. Ενας από τους τρεις μπορεί να βγει φερέγγυος, να κρατά ακόμα χαρακτήρα.

Καλή Χρονιά, υγεία και ευτυχία σε όλους σας και καλή τύχη στις επιλογές μας!

α)
Πρόταση 3/4:
ΚΟΒΕΝΤΡΙ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ 2 (3,10)
ΤΟΤΤΕΝΑΜ - ΦΟΥΛΑΜ Χ (4,00)
ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ 2 (5,40)
ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ - ΚΟΡΔΟΒΑ Χ (3,00)

β)
Τριάδα:
ΓΡΑΝΑΔΑ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ 1 (1,70)
ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΣΕΛΤΙΚ 1 (1,85)
ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ 2 (2,35)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket