Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Η...παιδική χαρά της ΑΕΚ



Καλησπέρα στους φίλους
του Dacotieris Bet.

Ο «ποδοσφαιρικός χρόνος» στην Ελλάδα ολοκληρώνεται με τους αγώνες των «16» του κυπέλλου.
Ο κανονισμός αναφέρει πως σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξάγεται επαναληπτικός αγώνας στην έδρα του φιλοξενούμενου. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια και του επαναληπτικού αγώνα, ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι αν χρειαστεί. Το εκτός έδρας γκολ δεν «μετράει» διπλό.
Μέσα σε τρεις ημέρες ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει ξανά την Καβάλα. Το Σάββατο για το πρωτάθλημα οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις. Τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τις νίκες βρίσκεται η Καβάλα και υπάρχει «μουρμούρα» για τον Κάσπερτσακ. Το σημερινό ματς κυπέλλου θεωρείτε κομβικό για το μέλλον του Πολωνού τεχνικού, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν για δύο αποτελέσματα. Δύσκολο να γίνει κάποια εκτίμηση.
Τα αποδυτήρια της ΑΕΚ είναι πραγματικά σε πλήρη αποσύνθεση. Μετά το προχθεσινό ματς, κάποιοι «κιτρινόμαυροι» το μόνο που τους ενδιέφερε έξω από το Καυταντζόγλειο ήταν να τσεκάρουν τα δελτία του στοιχήματός τους, για να δούνε αν έπιασαν τα... στάνταρ τους, μπροστά στα μάτια μάλιστα των περαστικών και κάποιων ρεπόρτερ! Στο πούλμαν της επιστροφής για το αεροδρόμιο, παράγοντας της ομάδας, γύριζε με ένα κουτί γλυκά και «μπουκωμένος» καλούσε τους παίκτες να δοκιμάσουν τα «θεσσαλονικιώτικα» γλυκίσματα! Στο αεροπλάνο, σαν να μην συνέβαινε τίποτε, κάποιοι επιδόθηκαν σε σαϊτοπόλεμο (!) και χρειάστηκε η επέμβαση του εκνευρισμένου Δέλλα για να σταματήσει το... παιδικό πάρτι. Μέσα σε όλα αυτά ο Σάχα και κάποιοι άλλοι Αργεντινοί ρωτούσαν τους διοικούντες αν μπήκαν τα λεφτά στους λογαριασμούς τους... Δεν ξέρω εάν οι παίκτες της «Ενωσης» ασχοληθούν... στοιχηματικά με το παιχνίδι κυπέλλου που τους περιμένει, εγώ θα ποντάρω από σήμερα στον άσο της Λάρισας.
Φάση των «16» και στην Γερμανία με τα παιχνίδια να είναι νοκ-άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας τον νικητή να καθορίζουν η παράταση ή και τα πέναλτι αν χρειαστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Kυπέλλο Γερμανίας, οι ομάδες παίζουν με ό,τι καλύτερο διαθέτουν καθώς είναι μεγάλα τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα όσο προχωρά μια ομάδα στο θεσμό. Είναι χαρακτηριστικό πως μια γερμανική ομάδα τη συμφέρει περισσότερο οικονομικά να κατακτήσει το Κύπελλο Γερμανίας παρά το Europa League!
Το Κόμπλεντζ-Καϊζερσλάουτερν αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας.
Τριπλή είναι το Αουγκσμπουργκ-Σάλκε, αφού οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα να «χτυπήσουν» την φορμαρισμένη Σάλκε.

Για την Γκλάντμπαχ, «που μυαλό για κύπελλο». Οι πολλές απουσίες της, οδηγούν σ’ έναν χαμηλό, αλλά πιθανό άσο για την Χοφενχάιμ.
Σήμερα η Ligue 2 και αύριο η Ligue 1 κατεβάζουν «στόρια» για 2 εβδομάδες. Η βαρυχειμωνιά που εξακολουθεί να πλήττει τη Γαλλία έχει δυσκολέψει αρκετά την κατάσταση, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν αναβολές μέχρι το βράδυ.
Ο άσος της Ανζέ αποτελεί επιλογή. Η Τουρ είναι ντεφορμέ, 4 σερί ήττες, 5 συνολικά παιχνίδια χωρίς νίκη και θα παραταχθεί χωρίς τους δυο σκόρερ της το βράδυ.
Πιθανός άσος και η Νιμ, η οποία από τη μέρα που άλλαξε προπονητή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Περιορισμένων δυνατοτήτων η φετινή Μετς, βρώμα η κατάσταση απόψε.
Πιθανή ισοπαλία το Μπουλόν-Ντιζόν. Η Μπουλόν το έχει «ξεφτιλίσει» με τα «Χ» φέτος, η Ντιζόν θα κοιτάξει να αποφύγει μια 3η διαδοχική ήττα και μπορεί να τα κατεφέρει.
Τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη είναι «too much» για την Μαρσέιγ η οποία έχει την ομάδα να κερδίσει παντού, είτε παίζει στη παγωμένη Μπρεστ είτε στη Μόσχα. Το συγκεκριμένο μάλιστα παιχνίδι θα έχει άρωμα... γυναίκας, με την Miss Γαλλία 2011 Λορί Τίλμαν, να κάνει συμβολικά τη σέντρα! Το παράδοξο και συνάμα εντυπωσιακό γεγονός είναι ότι η ίδια κοπέλα ανήκε μέχρι πρότινος στο εργατικό δυναμικό της Μπρεστ, έχοντας την ευθύνη να υποδέχεται τους καλεσμένους του προέδρου Μισέλ Γκιγιότ στην σουίτα που διατηρούσε ο ίδιος στο γηπεδο...

Πρόταση 3/4:
Νimes - Mets 1 (1,95)
Angers - Tours 1 (2,10)
Brest - Marseille 2 (2,05)
Larisa FC - AEK 1 (3,00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket