Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

«Χριστουγεννιάτικη» ροπαλιά

Καλή εβδομάδα
και Χρόνια Πολλά σε όλους.


Πραγματοποιώντας την πιο πειστική εμφάνιση του τελευταίου διμήνου, ο Ηρακλής πήρε ένα ακόμη εντός έδρας ντέρμπι. Θύμα του αυτή τη φορά, η ΑΕΚ η οποία ήταν για γέλια και για κλάματα μαζί... Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 2-0, έχοντας για σκόρερ τα δύο του αμυντικά χαφ. O Ντάνι με τον Γιάκομπ... τσακώθηκαν για το ποιος θα σκοράρει, με «νικητή» τον Πορτογάλο και ο Παπαστεριανός με βολίδα από 35 μέτρα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Ένα αποτέλεσμα πέρα για πέρα δίκαιο, αφού οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι, μαχητικότεροι και πιο αποφασισμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Η ΑΕΚ συναγωνίζεται τον Παναθηναϊκό αυτή την εποχή για το ποιος παίζει χειρότερα. Τραγική για 45 λεπτά χωρίς αρχή και τέλος. Μπήκε αποφασιστικά στο β' μέρος με πιο επιθετικό σχήμα, αλλά ο Ελευθερόπουλος έδειξε, γιατί πρέπει οι ομάδες, που θέλουν να διακριθούν, να διαθέτουν καλό τερματοφύλακα. Εκείνος κράτησε το «μηδέν» στην εξ επαφής κεφαλιά του Λυμπερόπουλου, ενώ ο Αραμπατζής, μετά και το δικό του λάθος στο πρώτο γκολ, αντέδρασε όπως οι περισσότεροι τερματοφύλακες, στην φωτοβολίδα του Παπαστεριανού, πέφτοντας εντυπωσιακά απλά.
«Εργο» Ουζουνίδη:
Η ουσία είναι ότι ο Ηρακλής έχει καταφέρει να δείξει χαρακτήρα σε σημαντικά παιχνίδια και ειδικά μέσα στο Καυταντζόγλειο έχει «υποχρεώσει» σε ήττα Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη. Κι αν εξαιρέσει κανείς τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν συνάντησε έναν αντίπαλο ανυποψίαστο, οι μεγάλες νίκες που πέτυχε ήταν σε παιχνίδια που οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν με την πλάτη στον τοίχο. Με τον Αρη και χθες με την ΑΕΚ. Οι νίκες της Κέρκυρας, του Ολυμπιακού Βόλου περισσότερο, και του Εργοτέλη λιγότερο, δημιούργησαν συνθήκες αγώνα υψηλής επικινδυνότητας. Αυτό που μέχρι και πέρυσι αποτελούσε την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας φέτος αποδεικνύεται σημαντικό όπλο στην προσπάθεια εξασφάλισης μιας θέσης που θα της επιτρέψει να μην ταλαιπωρείται μέχρι τέλους...
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ότι η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη να επιβάλει τον δικό της ρυθμό, αλλά στα ντέρμπι έχει την δυνατότητα να παίζει διαφορετικά. Βρίσκει τους χώρους και μπορεί να φτάνει στο γκολ. Η ΑΕΚ το πλήρωσε αυτό ακριβά και έχασε σχεδόν με κατεβασμένα τα χέρια.
Ο προπονητής του Ηρακλή δεν δίστασε να πάρει ορισμένες αποφάσεις που φάνηκαν να λειτουργούν υπέρ της ομάδας. Αφησε εκτός ενδεκάδας τον Σίσιτς και τον Μάρα, ενώ προτίμησε να παίξει με 4-4-2, μπλοκάροντας την ΑΕΚ κυρίως στον άξονα.
Η νίκη ήρθε αλλά όχι και η λύτρωση. Απλά η ομάδα πήρε μια βαθιά ανάσα την στιγμή που τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήρθαν ανάποδα για τους «κυανόλευκους». Το τρίποντο ήταν επιβεβλημένο και ήρθε στην κατάλληλη στιγμή.
Εχω ξαναγράψει ότι ο Ουζουνίδης δουλεύει πολύ στις προπονήσεις, δεν προσπαθεί να «κλέβει» τα παιχνίδια και άδικα έχει βρεθεί σε «διασταυρωμένα πυρά» το προηγούμενο διάστημα. Στον αγώνα με την ΑΕΚ του ανήκει ένα σημαντικό μερίδιο για την επιτυχία. «Εστησε» την ομάδα με τέτοιο τρόπο που έκανε ματ στο Χιμένεθ.
Ο Ηρακλής και χθες, «γνωρίστηκε» καλά με την πίεση και δεν έδειξε να τη φοβάται καθόλου. Αν εκτός από τους τρεις βαθμούς «χρυσάφι» που έβαλε στο σακούλι του, διατηρήσει και αυτή τη… «συμφιλίωση» με την πίεση, τότε θα έχει πετύχει κάτι. Πρώτον, γιατί έδειξε ότι μπορεί να καταρρίψει τον μύθο ότι όταν υπάρχει πίεση τριγύρω δεν μπορεί να αποδώσει, δεύτερον για να καταλάβουν όλοι ότι ο Ηρακλής, ως ομάδα απαιτήσεων, θα έχει πάντα πίεση και τρίτον γιατί έτσι, «με πίεση» φτιάχνεις το ανταγωνιστικό σου προφίλ.

Κατά τα λοιπά:

Για τον Αρη και τον ΠΑΟΚ, αν ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος συνεχιστεί με ανάλογες βαθμολογικές απώλειες, τότε είναι πιθανό η «επική» πορεία των δυο τους στην Ευρώπη να μην έχει αντίκρισμα πέρα από τη «συλλεκτική» και «ιστορική» σημασία της.

Ο Σκόκο των 1,7 εκατ. € ετησίως υποχρεώνει τον προπονητή του να τον κάνει αλλαγή από το 60' σε κάθε ματς μετά την ανανέωση του συμβολαίου! Αυτό δεν λέγεται ούτε «πολυτέλεια». Αλλιώς λέγεται...

H Λάρισα με δεδομένες τις ελλείψεις της και το τεράστιο άγχος πάλεψε καλά απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο. Kι αν κάποιες φορές κατάφερε να ζορίσει τον Oλυμπιακό, ο Σπάθας αποδείχθηκε ανίκητος. Πράγματι ήταν ο «κορυφαίος».

Το «μαγαζί γωνία» έγινε «μαγαζί αγωνία». Ο νέος προπονητής με τρόμο στα μάτια, έτρεχε παρέα με τους «φιλοξενούμενους» Βολιώτες να γλιτώσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket