Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Tα «καμώματα» του Πάμπλο Γκαρσία



Kαλημέρα στην παρέα του Dacotieris Bet.
Δεν γνωρίζω αν ο Πάμπλο -Τσε Γκεβάρα- Γκαρσία είχε χάσει το μέτρο πριν από καιρό και σε όποια ομάδα πήγαινε έκανε ό,τι γούσταρε, αλλά στον ΠΑΟΚ μια χαρά τα καταφέρνει. Από τότε που σταμάτησε να «μαλώνει» με τους αντιπάλους του και να συλλέγει κόκκινες κάρτες, φαίνεται ότι απέκτησε αρμοδιότητες και δικαιώματα προέδρου. Από όσα μαθαίνω και όσα γίνονται κατά περιόδους γνωστά, δεν προπονείται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Όπως προχθές, σηκώθηκε στα μισά της προπόνησης και πήγε σπίτι του. Έχω μάθει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αποχωρεί. Σε άλλες περιπτώσεις δεν ξεκινούσε καν την προπόνηση. Το καλοκαίρι ο Πάμπλο Γκαρσία είχε πολλά νεύρα. Έβλεπε τον Μπερέτα και του γύριζε το άντερο. Σε ένα φιλικό στη Γερμανία με τη Νυρεμβέργη, δεν άντεξε λέει την κατάσταση που δημιουργήθηκε με τον Ιταλό προπονητή και σηκώθηκε και έφυγε από το φιλικό. Αφού έφυγε ο Μπερέτα, ο Γκαρσία των πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών, είπε: «Δεν ήταν καλή προετοιμασία». Και να φανταστεί κανείς ότι δεν την ακολούθησε πιστά. Θα περίμενα την κριτική από κάποιον που την «έβγαλε», αλλά στην περίπτωση του Γκαρσία που δεν ήταν συνεπής, δείχνει για μια ακόμη φορά ότι κάνει χρήση αρμοδιότητας που δεν του αναλογεί. Σίγουρα, επί εποχής Σάντος ο Γκαρσία ήταν πιο συμμαζεμένος, ή τουλάχιστον τα «τερτίπια» του δεν λάμβαναν τόσο μεγάλες διαστάσεις. Υπήρχε μεγαλύτερος σεβασμός στο θεσμό του προπονητή και του ανθρώπου που συναντούσε καθημερινά στην προπόνηση, του ανθρώπου που έπρεπε να υπακούσει αλλιώς θα βρισκόταν στην κερκίδα. Ο Πάμπλο Γκαρσία αποθεώθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Θα πρέπει να δεχθούμε ότι αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση. Ότι τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης, μόνο που θα πρέπει να προσαρμόζεται κι ο ίδιος καμιά φορά με το περιβάλλον και να μην παρεκτρέπεται μόνιμα. Ωστόσο, η μοναδικότητά του δεν δικαιολογεί την εικόνα ενός ποδοσφαιριστή που θα κάνει ότι του καπνίσει. Αν νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να του τραβήξουν το αυτί, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι αυτή η ώρα έχει περάσει εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι πλέον το άτακτο παιδί της τάξης που θα τον λογικεύσεις με τιμωρίες. Το να συζητηθεί η απομάκρυνσή του θα το θεωρήσω λογικό. Όχι μόνο γιατί απασχολεί συχνά το «πειθαρχικό» της ομάδας.
Για έναν πολύ απλό και σημαντικό λόγο:
Από ποδοσφαιριστές σαν τον Γκαρσία με την εμπειρία του και τις παραστάσεις που κουβαλά, περιμένεις να υποκαταστήσει τον προπονητή που λείπει από τα αποδυτήρια. Να παίξει το ρόλο του πραγματικού αρχηγού τον οποίο αποθεώνουν οι οπαδοί και σέβονται οι συμπαίκτες του. Αυτόν που η διοίκηση κράτησε στην ομάδα, όταν οι περισσότεροι πρότειναν να αποχωρήσει γιατί δημιουργούσε προβλήματα, κυρίως με τις αποβολές του.
Απομονώνω την ποδοσφαιρική αξία του Πάμπλο Γκαρσία. Μιλάμε για έναν από τους καλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές, που φόρεσαν τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Αλλά τι να την κάνεις ρε φίλε Παοκτσή την ποδοσφαιρική του χρησιμότητα όταν δεν μπορεί να αφομοιωθεί με το σύνολο και δημιουργεί συνέχεια προβλήματα; Όσο για τους φανατικούς θαυμαστές του Γκαρσία, είμαι σίγουρος ότι άλλον Γκαρσία θαυμάζουν, όχι αυτόν που συχνά αναστατώνει την ομάδα. Και να ξέρετε πολύ καλά, ότι από όσα έχει κάνει, εμείς έχουμε μάθει πολύ λιγότερα. Γνώμη μου είναι ότι ο Ζαγοράκης από κάπου θα πρέπει να αρχίσει το συμμάζεμα. Ήδη δόθηκε πενθήμερη άδεια στον Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή. Πάντως, δεν αποκλείεται να φύγει χωρίς να χρειαστεί να τον διώξουν.
Έχουμε και παιχνίδια στο Champions League το βράδυ.
«Μπάχαλο» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι νέες δηλώσεις του Sir Alex, σχετικά με το περιβόητο θέμα του Ρούνεϊ έχουν «κλέψει» την παράσταση (περισσότερα αύριο) και κανένας δεν ασχολείται με τη Μπούρσασπόρ.
Πιο έμπειρη στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ίντερ, δικαίως δίνεται φαβορί. Φέτος όμως είναι απολύτως εξαρτώμενη από τα γκολ του Ετο’ο. Οι «νερατζούρι» δεν κερδίζουν (ούτε καν σκοράρουν), όταν ο Καμερουνέζος δεν βρίσκει δίχτυα. Με καλή ψυχολογία η Τότεναμ καθώς πήρε το ντέρμπι από τη Φούλαμ (1-2).
Στο Τβέντε-Βέρντερ αναμένεται να μπουν αρκετά έως πολλά γκολ. Over 2,5 για τους συντηρητικούς και over 3,5 για τους πιο ρισκαδόρους.
Απ' την στιγμή που άρχισαν να βρίσκουν δίχτυα οι επιθετικοί της Λυών, η γαλλική ομάδα πήρε τα πάνω της. Η Μπενφίκα δεν είναι το ίδιο καλή με πέρυσι και η απουσία του Καρντόσο την αποδυναμώνει αισθητά στην επίθεση. Άσος.
Δύο ματς στο φετινό Champions League χωρίς γκολ, είναι too much για τον πρώτο σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση Ραούλ. Αν δεν σκοράρει και με τη Χάποελ, καλύτερα να βγει στη σύνταξη.
Ο Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει το χειρότερο ξεκίνημα ελληνικής ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και τη σεζόν 2008-09 όταν είχε ξεκινήσει και πάλι με 2 ήττες, αλλά στο τέλος πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο. Με μόλις 11 σουτ η «ομάδα του Νιόπλια» είναι η δεύτερη χειρότερη των 32 του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τους Ρέιντζερς (9 σουτ). «Σφιχτή» ομάδα η Ρουμπίν, μην ξεχνάμε ότι κατάφερε να παραμείνει για τρίτη φορά αήττητη κόντρα στην Μπάρτσελόνα.
Θεωρώ καλύτερη ομάδα τη Βαλένθια, χωρίς να αγνοώ το γεγονός πως η Ρέιντζερς είναι αήττητη φέτος. Η Ρέιντζερς δεν έχει νίκη στις 11 τελευταίες της αναμετρήσεις με ισπανικές ομάδες και δεν έχει σκοράρει πάνω από ένα γκολ σε κάποιο από τα 11 τελευταία της ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η Βαλένθια δεν έχει σκοράρει στα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια στο Champions League, έχοντας βάλει πάντως τέσσερα γκολ στη Μπούρσασπόρ, στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν με τη Βαλένθια να έχει κερδίσει τις τρεις και να έχει και μία ισοπαλία. Θα ρισκάρω στο διπλό.

Λυών-Μπενφίκα 1 (1,95)
Τβέντε-Βέρντερ Βρέμης 4-6 γκολ (2,70)
Ρέιντζερς-Βαλένθια 2 (2,05)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

1 σχόλιο:

Dacotieris είπε...

Κατω τα χερια απο τον Pablo!!! Ασκησεις τακτικης να κανει στο σκυλο του, ο βοηθος. Οι τενεκεδες που ενας-ενας φευγουνε ουτε απλη διαχειρηση δεν μπορουν να κανουν!!!
Xαρη κανονισε και βγαλε καμια τριαδα γιατι στην πεινα εχεις τον κοσμο τελευταια!!! Ciao

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket