Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

«Επαφές»

Καλησπέρα.
Tί διάβασα προχθές; Ότι από τον Ιανουάριο του 2002 όταν ο Μουρίνιο άφησε τη Λεϊρία για να αναλάβει στην Πόρτο, ο «special one» σε 150 ματς που έχει δώσει ως γηπεδούχος σε τέσσερα διαφορετικά πρωταθλήματα (πορτογαλικό, αγγλικό, ιταλικό και ισπανικό) έχει χάσει μόλις μία φορά! Τέλη Φλεβάρη του 2002, δύο μήνες περίπου μετά την ανάληψη της ηγεσίας των «δράκων», ο Μουρίνιο είχε μια εφιαλτική παρένθεση, χάνοντας δύο φορές από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League. Ανάμεσα στα δύο ματς με τη «Βασίλισσα» ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπέιρα Μαρ. Εκείνη η ήττα είναι η τελευταία φορά που ηττήθηκε σε πρωτάθλημα ομάδα του εντός έδρας. Στα παιχνίδια του Champions League, από τον καιρό της Τσέλσι μέχρι σήμερα, ο Μουρίνιο έχει χάσει μόνο δύο: το πρώτο σε έναν προημιτελικό Champions League από την Μπάρτσα το 2005 κι ένα από τον ΠΑΟ (όχι του Νόμπλια) στο «Σαν Σίρο» το 2008.

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε άψογα στο «Μαδριγάλ», έχασε στις λεπτομέρειες από τη δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβισιόν και νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να συνέλθει από το κακό του ξεκίνημα. Μετά από καιρό φάνηκε χθες, πως ο ΠΑΟΚ είχε σωστή τακτική προσέγγιση σε έναν αγώνα. Ο Χάβος είναι άξιος συγχαρητηρίων γιατί η δοκιμή που έφερε τη ρήξη με τον Γκαρσία αποδείχτηκε σωστή, τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αν ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ είχε λύσεις στον πάγκο του, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό.

Ο Αρης απέδειξε χθες ότι αποκτά σιγά-σιγά χαρακτήρα, αφού δεν ήταν και μικρό πράγμα να μαζέψει τα κομμάτια του τόσο γρήγορα μετά το χαστούκι από την ΑΕΚ και να κοιτάξει στα μάτια τη Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Κούπερ έβγαλε εγωισμό θέλοντας να δείξει ότι το 0-4 από την ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή ήταν απλά μια κακιά στιγμή, απέναντι σε μια ομάδα που είναι τρίτη στην Μπουντεσλίγκα και προέρχεται από ένα αήττητο σερί 13 αγώνων, σκοράροντας μάλιστα σε όλα. Η Λεβερκούζεν (με πολλές απουσίες, χθες) δεν υποτίμησε σε καμία περίπτωση τον Άρη, κάτι που είναι βασικό χαρακτηριστικό των γερμανικών ομάδων. Από την άλλη βέβαια, δεν μπόρεσε να απειλήσει κιόλας καθώς η μεσοαμυντική λειτουργία του Άρη ήταν χθες για σεμινάριο. Η Ατλέτικο που αντιθέτως είχε έρθει σχεδόν με όλα της τα αστέρια, έβγαζε στον αγωνιστικό χώρο ένα κλίμα «έλα μωρέ, θα τους πάρουμε στο χαβαλέ» και μέχρι να αντιληφθούν τι γίνεται το είχαν χάσει το παιχνίδι. Ο Αρης κατάφερε χθες να είναι ανταγωνιστικός κι αν ο Κόκε είχε καθαρό μυαλό στη φάση του 2oυ ημιχρόνου σήμερα θα ήταν πρώτος στον όμιλο. Τώρα είναι υποχρεωμένος να ζητήσει αποτέλεσμα στο Λεβερκούζεν και στη Μαδρίτη, ώστε να παίξει την πρόκριση στο ματς με τη Ρόζενμποργκ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την τελευταία αγωνιστική.

Η ΑΕΚ νικήθηκε χθες περισσότερο από τις αδυναμίες της, αυτές που απλώς κατάφερε να «μακιγιάρει» χάρη στη σωστή τακτική της στο ματς με τον Αρη, και λιγότερο από την Αντερλεχτ. Η ήττα θα της φανεί χρήσιμη. Γιατί της «υπενθυμίζει» αμέσως μετά τη...διαστημική τεσσάρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ότι έχει να ανέβει Γολγοθά για να ξαναγίνει «κανονική» ομάδα έπειτα από τη «αλχημείες» του Μπάγεβιτς. Για παράδειγμα, οι επιλογές που έγιναν –κατά το «χτίσιμο» της ΑΕΚ από τον Μπάγεβιτς– για τα άκρα της άμυνας είναι «εγκληματικές». Ο Λαγός δεν είναι αριστερός μπακ και ποτέ δεν θα γίνει τέτοιος. Να καλύπτει υπηρεσιακά τη θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα, πάει κι έρχεται. Οταν όμως η ΑΕΚ βγαίνει παραέξω, εκεί όπου το επίπεδο ανεβαίνει όπως χθες, τότε φανερώνονται οι τεράστιες αμυντικές αδυναμίες του και η γενικότερη ανεπάρκειά του για τον συγκεκριμένο ρόλο. Με τον Καράμπελα επίσης δεν πας μακριά, οπότε αριστερός μπακ…γιοκ! Όχι πως δεξιά είναι καλύτερα τα πράγματα. Ο Αργυρίου το πάλεψε χθες και είναι χίλιες φορές προτιμότερος από μεσοβέζικες λύσεις τύπου Γιάχιτς και Πατσατζόγλου ή Νασούτι. Γιατί απ’ αυτόν έχεις κάτι να περιμένεις. Είναι πιτσιρικάς, είναι δεξιός μπακ και μπορεί κάποια στιγμή να γίνει παίκτης επιπέδου. Σήμερα όμως, δεν είναι τέτοιος. Καλύτερα πάντως να επενδύσει πάνω του ο Χιμένεθ και να τον «φτιάξει».

Μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι στην Γιουβέντους έπρεπε να παίζει ο Πλατινί, ο Μπόνιεκ και ο Λάουντρουπ για να κερδίσει μια ομάδα από την Αυστρία, που το όνομά της είναι τονωτικό ποτό. Ποια Γιούβε ρε παιδιά, μην τρελαθούμε...

Ο Ρούνει έγινε o πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Γιουνάιτεντ, καθώς η «συμφωνία» έκλεισε στις 180.000 λίρες εβδομαδιαίως! Ποσό που τρομάζει στο άκουσμά του και φυσικά εξηγεί με τον πιο γλαφυρό τρόπο γιατί όλες αυτές τις μέρες ο παίκτης και ο ατζέντης του έκαναν τους δύσκολους. Άραγε πόσο θα πληρώνει το διπλό της Γιουνάιτεντ την Κυριακή το μεσημέρι;

Για τα σημερινά παιχνίδια, τo Αμβούργο έγινε η πρώτη ομάδα που κατάφερε να κερδίσει τη Μάιντζ, παίρνοντας τη νίκη με γκολ του Γκερέρο στο τελευταίο λεπτό. Η Μπάγερν που έχει μία λιγότερη ήττα μέχρι τώρα, από όσες έκανε πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα, κέρδισε μόνο μία φορά το Αμβούργο στα εφτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Η Μπάγερν επίσης, μαζί με την Κολωνία έχουν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, με οκτώ γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια. Το Αμβούργο έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Τα υπόλοιπα δώδεκα στο δεύτερο ημίχρονο.
Φέτος η Βιγιαρεάλ Β' έδωσε τρία ματς ημέρα Παρασκευή και τα έχασε και τα τρία. Η Χερέθ όμως έχει τα χάλια της.

Επιστροφή αύριο στην Eλληνική Λίγκα και θυμήθηκα ότι όταν ο Γιαννακόπουλος πήγε στην Μπόλτον κι έψαχνε τις «επαφές» για να πέσει, τον άρπαξε ο αρχηγός της ομάδας και του είπε να μην κοροϊδεύει τον κόσμο. Ο Στέλιος συμμορφώθηκε σε χρόνο ρεκόρ στην Αγγλία κι άρχισε να μιλάει για «επαφές» όταν γύρισε στην Ελλάδα. Εδώ όλοι μαθαίνουν να βουτάνε: ο Σαλπιγγίδης κάποτε δεν έπεφτε με τίποτα, τώρα δεν χάνει ευκαιρία. Ο Σκόκο «πέφτει» και κοιτάει την κάμερα απορημένος. Μέχρι και ο Φετφατζίδης σε κάθε ματς ζητά δύο πέναλτι. Ο Νίνης στις «καλές του μέρες» φτάνει και τα τρία. Για τον Καραγκούνη ισχύει το «όπου υπάρχει επαφή...υπάρχει και ο Γιώργος». Ο Ελ Ζαρ, πριν καν καταλάβει τι είναι ο ΠΑΟΚ, στην Ξάνθη έψαχνε την «επαφή». Μάλλον, την «επαφή» με τη μιζέρια της ελληνικής πραγματικότητας.

Ναντ-Σατορού 1 (1,80)
Ρεμς-Γκρενόμπλ 1 (2,10)
Κορτράϊκ-Γκενκ 4-6 γκολ (2,40)

Αξίζουν το ρίσκο:
Μπρίστολ Σίτι-ΚΠΡ 2 (1.85)
Αζαξιό-Τουρ Χ (2.75)
Βαν-Μπουλόν Χ (2,80)

Καλό απόγευμα.

Υ.Γ. Η «στατιστική» έλεγε χθές ότι αν η Πόρτο κερδίσει, ο προπονητής της, ο 33χρονος Βίγιας Μπόας θα σημειώσει ένα ιστορικό ρεκόρ, αφού θα γίνει ο μοναδικός προπονητής που θα κάνει πέντε σερί νίκες με τους «δράκους» στην Ευρώπη. Η «ουσία» είναι ότι η Πόρτο κέρδισε εύκολα (την βόλευε και η ισοπαλία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket