Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

...έφυγαν οι μεντεσέδες!


Kαλησπέρα στην παρέα του Dacotieris Bet.
Στα 24 χρόνια «κυβέρνησης» του Sir Alex (όπως η Θάτσερ τη Βρετανία), ήταν λίγοι οι παίκτες που γλύτωσαν από την εκδίκησή του. Ο Μπέκαμ άφησε την Μάντσεστερ Γ. τέσσερις μήνες μετά την κλωτσιά που έφαγε από τον Φέργκουσον. Το 1995 δεν δίστασε να διώξει τον αρχηγό τότε Πολ Ινς ύστερα από κόντρες που είχαν μεταξύ τους. Το 2001 προκάλεσε εντύπωση η μετακίνηση του Ολλανδού Γιάαπ Σταμ στη Λάτσιο, ο οποίος τελικά πλήρωσε τις αποκαλύψεις που εμφανίστηκαν στην αυτοβιογραφία του. Μερικά χρόνια αργότερα το 2005 «καθάρισε» από την ομάδα τον Ρόι Κιν ο οποίος είχε ξεσπάσει στο τηλεοπτικό κανάλι του συλλόγου κόντρα στον βοηθό Κάρλος Κεϊρός. Ένας άλλος τσακωμός ήταν η αιτία που ο «παππούς» είπε στον Φαν Νίστελροϊ να βρει ομάδα (πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης) τρεις μέρες μετά την κόντρα που είχε στην προπόνηση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο τελευταίος της λίστας ήταν ο Αργεντινός Χάιντσε που είχε το θάρρος να συζητήσει με την Λίβερπουλ. Οι μοναδικοί που άντεξαν στην κόντρα με τον Φέργκουσον ήταν ο Γκιγκς με τον Σκόουλς. Ο πρώτος είχε κάνει το λάθος να πάει στην γιορτή τίτλου της Λιντς, ενώ με τον Σκόουλς είχε φθάσει στα άκρα, όταν ο παίκτης δεν δέχθηκε να παίξει με τους μικρούς σε έναν αγώνα Λιγκ Καπ κόντρα στην Άρσεναλ το Νοέμβριο του 2001.
Οι προχθεσινές όμως δηλώσεις του Φέργκουσον σχετικά με το περιβόητο θέμα του Ρούνεϊ έχουν «κλέψει» την παράσταση. Αποκάλυψε πως ο Ρούνεϊ μέσω του ατζέντη του ξεκαθάρισε τον Αύγουστο στη διοίκηση ότι θέλει να φύγει, με τον Σκοτσέζο τεχνικό να δηλώνει απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη. Στη συνέχεια τον κατηγόρησε για έλλειψη σεβασμού στην ομάδα, επιτέθηκε φραστικά και στον ατζέντη του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για όλο το μπάχαλο, ενώ όπως είπε η πόρτα της ομάδας είναι ανοιχτή γι’ αυτόν, αν θέλει να αλλάξει γνώμη. Αλλά όπως αναφέρει σαρκαστικά και ένα αγγλικό site, η πόρτα είναι ανοιχτή επειδή κλείνοντάς την τόσο δυνατά ο Sir Alex, έφυγαν οι μεντεσέδες!!! Ο κόσμος βλέπει τον περσινό «παίκτη της χρονιάς» να γυαλίζει τον πάγκο μετά το ροζ σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη και τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει «i am too good for United». Μετάφραση: «μερικοί άνθρωποι έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους».

Στο Europa League τώρα, εκεί που η Λίβερπουλ δεν έχει ηττηθεί ακόμη φέτος, παρά το γεγονός ότι δεν παίζει με τους βασικούς της παίκτες. Στην Ιταλία δεν ταξίδεψαν οι Τζέραρντ, Τόρες κι άλλοι 5 ποδοσφαιριστές. Μάλιστα σε ένα σχετικό άρθρο μία αγγλική εφημερίδα ανέφερε πως ο πιο διάσημος άνθρωπος στην πτήση της Λίβερπουλ για την Ιταλία ήταν ο πιλότος, ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson!
Με υπηρεσιακό προπονητή και σημαντικές απουσίες ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Ισπανία. Ο Μάκης Χάβος που πέρυσι τέτοια εποχή βρισκόταν στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα, θα κοουτσάρει σήμερα τον ΠΑΟΚ στο «Μαδριγάλ» χωρίς να υπολογίζει στους Σαλπιγγίδη, Γκαρσία και Λίνο. Η Βιγιαρεάλ στο Europa League είναι χειρότερη απ’ ότι στην Ισπανία, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος και αήττητος στην Ευρώπη σε σχέση με την Ελλάδα. Ακόμη και αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να εξισορροπήσει τη διαφορά επιπέδου.
Με υπηρεσιακό προπονητή η Ντιναμό Κιέβου, από το 1989 έχει να κερδίσει ισπανική ομάδα η Στουτγάρδη, ενώ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης υπερασπίζεται αήττητο 42 και πλέον ετών κόντρα στη Λεβερκούζεν που φέτος έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα σε 13 επίσημα παιχνίδια.
Τέλος, το πρόβλημα που έχει η Καρπάτι δεν είναι αγωνιστικό καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για «σικέ» παιχνίδι με την Μέταλιστ τη σεζόν 2007-08, (δεν το πιστεύω, γίνονται τέτοια πράγματα στην Ουκρανία;) και ήδη έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 9 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα, ενώ έχουν πέσει «βαριές καμπάνες» σε μέλη της διοίκησης και σε ποδοσφαιριστές.

Μέταλιστ-Σαμπντόρια 1 (2,25)
Ντιναμό Zάγκρεμπ-Κλαμπ Μπριζ 1 (1,70)
Λιλ-Λέφσκι over (1,65)
Στουτγάρδη-Χετάφε over (1,70)

Αξίζουν το ρίσκο:
Άλκμααρ-Ντιναμό Κιέβου over (1,80)
Μπεσίκτας-Πόρτο 2 (2,15)
Σερίφ Τιρασπόλ-Μπάτε Μπορίσοφ 2 (2,65)

Καλή επιτυχία σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket