Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

«Λίγες» οι ομάδες της Θεσσαλονίκης

Καλησπέρα στην παρέα του Dacotieris Bet.
Τίποτα δεν άλλαξε στη διακοπή, τίποτα δεν βελτιώθηκε με την επανέναρξη. Ο ίδιος ΠΑΟΚ που βλέπαμε μετά τη Φενέρμπαξέ, επανεμφανίστηκε και στο Ολυμπιακό Στάδιο. Χωρίς φρεσκάδα και συνοχή, χωρίς συγκέντρωση, χωρίς αλληλοκάλυψη ανασταλτικά, χωρίς πλουραλισμό επιθετικά, ένα απόλυτο μηδενικό. Όσοι ήταν ντεφορμέ παρέμειναν έτσι, ό,τι πήγαινε στραβά, στραβά συνέχισε να αρμενίζει...Κατ' αυτόν τον τρόπο, το «ηλεκτροσόκ» που άκουσα να επικαλείται προ ημερών ο Παύλος Δερμιτζάκης, ήταν αναπόφευκτο. Και αφορούσε άμεσα τον ίδιο.
Από την άλλη ο Ζαγοράκης δεν είναι τόσο ότι έχει μείνει μόνος του, όσο ότι έχει «χάσει» την μπάλα. Από έναν Ζαγοράκη, ακόμη κι αν είναι μόνος του, περιμένεις να είναι ικανότατος να διαχειριστεί μικρές ή μεγαλύτερες κρίσεις. Δεν φαίνεται να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Διανύουμε τον τέταρτο χρόνο της προεδρίας του. Θα περιμέναμε να είναι πιο ώριμος στις τοποθετήσεις του. Αντιθέτως, δείχνει πιο ευάλωτος στις κρίσιμες στιγμές και οι αντιδράσεις του είναι σπασμωδικές. Ολοι όσοι αμφισβητούσαν τις ικανότητες του άπειρου Παύλου Δερμιτζάκη και ζητούσαν από τον Ζαγοράκη να φέρει στον ΠΑΟΚ έναν «κανονικό» προπονητή, περιμένουν τώρα την επόμενη επιλογή του προέδρου τους. Ευρωπαίο θέλει ο Ζαγοράκης και να είναι οπωσδήποτε έμπειρος.
Έπαιξε με τη φωτιά και τελικά κάηκε ο Ηρακλής στην τελευταία φάση της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό (1-1). Οι κυανόλευκοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Σολτανί, αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση από τον Παπάζογλου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και πέταξαν στα σκουπίδια δύο υπερπολύτιμους βαθμούς, τους οποίους τώρα πρέπει να ψάξουν μακριά από το Καυτανζόγλειο. Για ένα ακόμη παιχνίδι οι κυανόλευκοι προβλημάτισαν με την απόδοσή τους και η βελτίωση που ανέμεναν όλοι μετά τη διακοπή, ακόμη δεν έχει γίνει αισθητή στον αγωνιστικό χώρο.
Για τον Αρη είχα γράψει μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στην Τούμπα ότι με τέτοια απόδοση θα ακολουθήσουν πολλές «σφαλιάρες». Δυστυχώς η πρώτη από αυτές ήρθε πολύ νωρίς. «Πλάκα» έκανε η ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Πού μπορούν να φτάσουν και τι μπορούν να πετύχουν με τέτοιες εμφανίσεις οι τρεις ομάδες; Πουθενά και τίποτε, είναι η αυτονόητη απάντηση (εδώ ισχύει το γνωστό: «πού πας ρε Καραμήτρο;»). Πολύ φοβάμαι ότι Ολυμπιακός και Παναθηναικός θα κάνουν φέτος πάρτυ εντελώς ανενόχλητοι και για εμένα, αυτό είναι το σοβαρό το θέμα.
Καλή εβδομάδα σε όλους

1 σχόλιο:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket