Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

«Βάσια» ο κορυφαίος...



Σαν σήμερα, 15 Οκτωβρίου του 2003 επτά χρόνια πριν, ο Βασίλης Χατζηπαναγής εκλέχθηκε ως ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης της 50ετίας. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που διενήργησε η Ε.Π.Ο. μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 ετών της UEFA. Η αρχική οδηγία της UEFA ήταν να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία μόνον όσοι ποδοσφαιριστές είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους ωστόσο, κατόπιν σχετικών ερωτημάτων των φιλάθλων στο site της ΕΠΟ, αυτή απευθύνθηκε στην UEFA και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, κατόπιν ελέγχου σε ό,τι αφορά τα κριτήρια συμμετοχής ενός ποδοσφαιριστή στην ψηφοφορία, αποφάσισε ότι ο Χατζηπαναγής συγκαταλέγεται μεταξύ των υποψηφίων. Ο «Βάσια» ήταν με διαφορά ο κορυφαίος στις προτιμήσεις, καθώς απέσπασε τους 4.104 από τους συνολικά 9.061 ψήφους. Στη δεύτερη θέση, αλλά με σαφέστατα λιγότερους ψήφους 1.982, ο Μίμης Δομάζος, τρίτος ο Μίμης Παπαϊωάννου με 817, τέταρτος ο Γιώργος Δεληκάρης με 526 ενώ την πεντάδα συμπλήρωσε με 486 ψήφους ο Γιώργος Κούδας.

Πάμε και στο στοίχημα. Στην χώρα μας ο κόσμος που ασχολείται με αυτό είναι ευτυχώς ή δυστυχώς πάρα πολύς και είναι στοιχηματικά παραμορφωμένος. Όλοι έχουν την δική τους άποψη περί του θέματος και στην τελική ανάλυση το στοίχημα είναι ένα hobby/άθλημα που είναι βαθιά εγωιστικό δηλαδή ο καθένας πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος.

Το πρόγραμμα σήμερα κατά την γνώμη μου δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Είναι και η διακοπή που μας «φρενάρει» λίγο. Εντάξει, η Ντόρτμουντ έχει την ευκαιρία σήμερα να ανέβει στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα, κάτι που συνέβη για τελευταία φορά πριν από 7 χρόνια περίπου. Η Ντόρτμουντ έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις πέντε γκολ παθητικό. Με 5.000 οπαδούς στο πλευρό της και με τη φόρα από τα προηγούμενα παιχνίδια, η Μπορούσια έχει όλες τις προϋποθέσεις για να φύγει με το διπλό. Αν η Ντόρτμουντ καταφέρει να κερδίσει, θα κάνει ρεκόρ συνεχόμενων νικών στην ιστορία της. Στην Κολωνία έχουμε «γκρίνια» με τον Ποντόλσκι να κάνει δηλώσεις κράζοντας διοίκηση και προπονητή.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν υπάρχει κάτι που να μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Λέω να περιμένω το Σ/Κ εκτός και αν ο φίλος μου ο Dacotieris έχει να μου προτείνει δύο παιχνίδια για να κλείσω παρολί...

Υ.Γ. Grazie Vicenza…

1 σχόλιο:

Dacotieris είπε...

Καλησπερα Cooltobeblue
Ωραιο το θεμα σου ΚΑΙ σημερα.
ΝΑΙ ηταν-ειναι ο μεγαλυτερος παικτης της Ελλαδος, αλλα και η μεγαλυτερη αδικια που εγινε ποτε.
Τον θεωρω συγχρονο Γιαννη-Αγιαννη!!!

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket