Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Για το 4Χ4 ο «Αναστό»



Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

Άλλο ένα Σαββατοκύριακο με «πλούσιο» πρόγραμμα στο κουπόνι και πάμε να δούμε τι έχουμε προσδοκώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μπήκαν «ποντικοί» στα γραφεία της Αλμπινολέφε και όχι μόνο αφαίρεσαν πολύτιμο ηλεκτρονικό υλικό, αλλά άνοιξαν το ψυγείο, βρήκαν τυριά και αλλαντικά, τα ζέσταναν στο φούρνο μικροκυμάτων, αποχωρώντας φορτωμένοι και χορτασμένοι!

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι από την περασμένη Κυριακή η Φιορεντίνα, μετά την ήττα που γνώρισε στο «Λουίτζι Φεράρις» από τη Σαμπντόρια (2-1). Ακούστηκαν και γράφτηκαν σενάρια περί αντικατάστασης του Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας είπε πως ο Σέρβος δεν κινδυνεύει τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβριο. «Εξακολουθώ να πιστεύω πως αν δεν έχουμε απουσίες, είμαστε μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ» είπε ο Μιχάιλοβιτς και κατέληξε πως «το ματς με τη Μπάρι είναι ζωής ή θανάτου».

Tραγική εμφάνιση και ήττα δια περιπάτου στο ντέρμπι με την Εβερτον για την Λίβερπουλ μπροστά στα μάτια του νέου της ιδιοκτήτη, τον οποίο πίκαραν οι οπαδοί των αντιπάλων με το εκπληκτικό σύνθημα: «What a waste of money». Μάλιστα ορισμένοι που «μελετούν» τα σημεία των καιρών δεν διστάζουν να θυμηθούν ότι πριν από 55 περίπου χρόνια στην αντίστοιχη φάση της Πρέμιερ, στα 8 παιχνίδια που είχαν διεξαχθεί, η Λίβερπουλ είχε κατακτήσει μόλις 5 βαθμούς και στο τέλος είχε υποβιβασθεί! Βλέπετε στην Αγγλία επιτρέπεται να πέφτουν κατηγορία και οι κολοσσοί χωρίς άρθρα 44, χαριστικές ρυθμίσεις, σφυρίγματα διαιτητών και άλλα συναφή.

Πόσο κακή ομάδα να είναι άραγε αυτή η Μπλάκπουλ; Εχει μεν 4 ήττες, αλλά οι 3 δεν...μετράνε (ήταν από Τσέλσι, Αρσεναλ και Σίτι). Τα αποτελέσματά της δείχνουν ότι είναι «μανούλα» στο να κλέβει αποτελέσματα εκτός έδρας (νίκες σε Γουίγκαν, Νιούκαστλ και Λίβερπουλ). Η Μπέρμιγχαμ σίγουρα δείχνει χειρότερη από τις προηγούμενες χρονιές και έχει 6 ματς χωρίς νίκη. Πριν δύο χρόνια, που και οι δύο έπαιζαν στην Τσάμπιονσιπ, η Μπλάκπουλ είχε νικήσει και στα δύο ματς τους.

Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Σαραγόσα, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό 2-1, από τη Μπιλμπάο. Ο προπονητής της δεν είναι πλέον αρεστός σε κανέναν στην ομάδα και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Αφού θέλουν να τον «φάνε» τον προπονητή, ας καθίσουν να χάσουν με πολλά γκολ από την Μπαρτσελόνα.
Την προηγούμενη εβδομάδα «τελείωσε» ο Δερμιτζάκης. Ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής που δεν θα κάνει παρέλαση; Σε περίπτωση που Λάρισα χάσει στο θεσσαλικό ντέρμπι από τον Ολυμπιακό Βόλου, δεν αποκλείεται να είναι ο Παπακώστας. Υπάρχει άλλωστε και η δήλωση κλειδί: «Ξέρουμε τι φταίει» από τον προπονητή της Λάρισας. Ο τελευταίος που θυμάμαι να είχε πει κάτι ανάλογο ήταν ο Δερμιτζάκης. Το παιχνίδι είναι ντέρμπι, αλλά ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνιστικά και ψυχολογικά αυτή τη στιγμή υπερέχει ξεκάθαρα.

Προς κ. Μαρίνο Ουζουνίδη: «Εσύ μπορεί να πιστεύεις στους παίκτες σου, τα δικά μας ματάκια όμως πονάνε με αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο». Τα επόμενα 3 παιχνίδια είναι καθοριστικά για σένα. Με 4 παιχνίδια στην έδρα σου, το ρόστερ που έχεις μεσοεπιθετικά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άλλες ομάδες ήδη έπρεπε να μετρούσες 14 βαθμούς. «Με Μπουμπένκο στη θέση σου, θα πήγαινα χαλαρά με το διπλό. Εσένα σε φοβάμαι κι ας μην έχεις χάσει ποτέ ως προπονητής από τον Αστέρα».

Στο ΟΦΗ-Λεβαδειακός έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες. Στις 14 Μαΐου του 2006 ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό και τον έριξε στη Β’ Εθνική, με τον Κομπότη να παίρνει εκδίκηση σχεδόν τρία χρόνια αργότερα, 8 Μαρτίου 2009, καθώς με το 0-2 στο Παγκρήτιο να αποτελεί ήττα-ταφόπλακα για τους Κρητικούς. «Δεν είναι ντέρμπι όταν παίζει ο τρίτος της βαθμολογίας με τον προτελευταίο» και «Η άμυνα θα δώσει την κατηγορία», οι χαρακτηριστικότερες δηλώσεις του Αναστόπουλου για το σημερινό ματς.

«Παιχνίδι» με το μεγάλο νησί:
Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ Χ (3,25)
Γουίγκαν-Μπόλτον Χ (3,20)
Μπέρνλι-Ρέντινγκ 1 (1,85)

Αξίζουν το ρίσκο 3/4:
Νυρεμβέργη-Βόλφσμπουργκ 1 (2,65)
Γουέστ Μπρομ.-Φούλαμ Χ ημίχρονο (1,85)
Ατρόμητος-Ξάνθη 1 (1,90)
Οσασούνα-Μάλαγα 2 (3,00)

4-6 γκολ/under-over 3/4:
Γκλάντμπαχ-Βέρντερ Βρέμης 4-6 γκολ (2,10)
Κόβεντρι-Μπάρνσλεϊ over (1,80)
Βαλερένγκα-Λίλεστρομ 4-6 γκολ (2,10)
Σταντάρ Λιέγης-Γάνδη 4-6 γκολ (2,60)

«Παιχνίδι» με τις αποδόσεις:
Αννόβερο-Κολωνία 2 (3,20)
Ασκολι-Τσιταντέλα 2 (4,25)
Mίλγουολ-Ντέρμπι 2 (2,75)

Για τους «υπομονετικούς»:
Αλμπινολέφε-Πορτογκρουάρο 1 (1,75)
Ξαμάξ-Λουκέρνη 2 (2,05)
Στόουκ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2 (1,60)
Γκοϊάς-Αβάι 1 (1,90)

Για τους «βιαστικούς»:
Αλμπινολέφε-Πορτογκρουάρο 1 (1,75)
Σέφιλντ Γουεν.-Μπόρνμουθ 1 (1,90)
Τσέστερφιλντ-Σριούσμπερι 1 (1,95)

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket