Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Τηλεθέαση σήμερα, με το μυαλό στο Europa League.

  • Γεια χαρά σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Dacotieris Bet.
  • Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα σημερινά παιχνίδια του Champions League.
  • Για να είμαι ειλικρινής δεν υπάρχει κάτι εξαιρετικό που να μου τραβάει την προσοχή για να το ποντάρω. Απλά να αναφέρω ορισμένα σημαντικά ειδησεογραφικά στοιχεία της αγωνιστικής, σε περίπτωση που θέλει κάποιος από εσάς να ασχοληθεί.
  • Από την ήμερα που έγινε η κλήρωση, ο 1ος όμιλος με την παρουσία των Ίντερ, Τότεναμ, Βέρντερ και Τβέντε, είχε χαρακτηριστεί από πολλούς, ο «όμιλος του over». Στην πρεμιέρα είχαμε δυο χορταστικές ισοπαλίες (2-2), για να δούμε αν και απόψε θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια.
  • Ιστορικό ματς το σημερινό για την πρωταθλήτρια Ισραήλ, το πρώτο της εντός έδρας στην διοργάνωση.
  • Η Λυών μετά και τη νέα ήττα στο σαββατιάτικο ντέρμπι μίσους με τη Σεντ Ετιέν (0-1), βρίσκεται πλέον εντός της ζώνης του υποβιβασμού στη Ligue 1. Ο Κλοντ Πιουέλ, ο οποίος σήμερα μάλλον παίζει το… κεφάλι του έχει προβλήματα απουσιών και πάλι αρκετά και σημαντικά, στο Τελ Αβίβ δεν ταξίδεψαν οι τραυματίες Λισάντρο Λόπες, Σέζαρ Ντελγκάδο, Κρις, Εντερσον και Μακούν.
  • Η Σάλκε έχει θετική παράδοση με αντιπάλους από την Πορτογαλία, μετρά 3 προκρίσεις σε ισάριθμα νοκ-αουτ ζευγάρια.
  • Στην Μπενφίκα ο προπονητής Ζόρζε Ζέσους ελπίζει πως θα γράψει απόψε το όνομά του στην ένδοξη ευρωπαϊκή ιστορία των «Αετών», ως ο πρώτος προπονητής που οδήγησε την Μπενφίκα σε νίκη μέσα στη Γερμανία. Ούτε πέρυσι δεν τα κατάφεραν οι «Αετοί», απέναντι στην παραπαίουσα Χέρτα (1-1 στο Βερολίνο για τους ομίλους του Europa League).
  • Πριν από 11 μήνες η Ρουμπίν πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας, επικρατώντας με 2-1 της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου». Η πρωταθλήτρια Ρωσίας δεν ηττήθηκε από την Μπάρτσα, ούτε στο Καζάν (0-0). Ωστόσο σε σχέση με πέρυσι η Ρουμπίν είναι αποδυναμωμένη. Ο Μέσι ταξίδεψε στο μακρινό Καζάν, όμως θα ξεκινήσει από τον πάγκο. H Ρουμπίν είναι η μία από τις τρεις ομάδες που δεν έχει καταφέρει να νικήσει η Μπάρτσα του Γκουαρδιόλα, οι άλλες δύο είναι οι Τσέλσι (προκρίθηκε με δύο ισοπαλίες) και η Χέρκουλες (εκκρεμεί το ματς του Β’ γύρου).
  • Η Βαλένθια είναι αήττητη στα 11 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη, αλλά έχει έξι ισοπαλίες! Βαλένθια και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν τεθεί αντιμέτωπες έξι φορές στο Champions League και έχουν φέρει τέσσερις ισοπαλίες, ενώ έχουν και από μία νίκη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει μόνο μία φορά στην Ισπανία σε 18 επισκέψεις της, ενώ στις τρεις πιο πρόσφατες δεν σκόραρε καν!
  • H Ρέιντζερς δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας από τουρκική ομάδα, έχοντας μία νίκη και δύο ισοπαλίες, αλλά δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία της παιχνίδια εντός έδρας στην Ευρώπη, έχοντας σκοράρει μόλις δύο γκολ.
  • Καμία τουρκική ομάδα δεν έχει νίκη στη Σκοτία, αλλά σε πέντε επισκέψεις τους εκεί διάφορες ομάδες έχουν τέσσερις ισοπαλίες
  • Στην Βραζιλία το Παλμέιρας – Ιντερνασιονάλ γίνεται στο Μπαρουερί που βρίσκεται εκτός Σάο Πάουλο. Πάντως η Παλμέιρας έχει να κερδίσει εντός έδρας (στα ουδέτερα γήπεδα που χρησιμοποιεί μέχρι να ανακατασκευαστεί το δικό της) από τις 15 Αυγούστου. Η Ιντερνασιονάλ θα παίξει χωρίς τέσσερις βασικούς.
  • Καλή τηλεθέαση και να θυμάστε ότι ο Νο1 εχθρός του μπουκ είναι η υπομονή μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket