Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Πολύ πέτρα!!!


Καλησπέρα. Καλά που υπάρχει και η στήλη του Kalxa και πρασίνισε το blog. 4/5 με απόδοση 109!!! ΝΑΙ με ΑΠΟΔΟΣΗ 109!!! H Βαλένθια και η Σοσο έκαναν όλοι τη βρώμικη δουλειά για τους book. Στα δικά μας η Σανταντερ βγάζει εκτός έδρας τρία γκολ και χάνει. Η Φιορεντινα δεν βάζει ούτε ένα και η υπερομάδα της Φεγιενορντ βγάζει διπλό με ανατροπή μάλιστα. Με αυτά και αυτά, θα αναγκαστώ να βάλω το ταμείο στο κάτω μέρος του blog!!! δεν μπορώ να το βλέπω έτσι!!! Πάντως σήμερα θα έχω πρόταση.
Το χθεσινό ντέρμπι ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια των δυο ομάδων. Ο Ολυμπιακός κατέβηκε να χάσει έστω και με 0.5 γκολ. Ο ΠΑΟΚ σαφέστατα επηρεασμένος από τις απουσίες του και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα βασικών παικτών δεν μπόρεσε να μπει στο ματς, απέναντι στο ελλειπέστατο Ολυμπιακό.
Στα μείον και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό και οι εκτός ελέγχου οπαδοί της ομάδας. Ο κάθε πικραμένος ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ έριχνε ότι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Ο παλμός της κερκίδας και η δυναμική της εξαντλήθηκε στο πέταγμα κάθε μορφής αντικείμενων. Η μαγκιά της ρετσίνας και το παοκτζηδηληκι φρενάρει την ομάδα και μας πηγαίνει στο 1992 επί Βουλινού και στο ματς με την Παρί.
Εντάξει είμαστε διαχρονικά η πιο αδικημένη ομάδα του Ελληνικού πρωταθλήματος από έναρξης του, αλλά έχουμε και εμείς μεγάλη ευθύνη που ανεχόμαστε τέτοιες συμπεριφορές χάνοντας έτσι το δίκιο μας. Η πέτρα μέσα στο γήπεδο δεν λύνει κανένα πρόβλημα, ούτε είναι μαγκιά. Απλά κάνει κακό και ΦΡΕΝΑΡΕΙ την ίδια την ομάδα.

Και τώρα η πρόταση για σήμερα:
  1. Ααρχους - Βειλε -1- (1.85)
  2. Ντουισμπουργκ - Νυρεμβεργη -1- (2.10)
  3. Ανζε - Λανς -Χ- (2.80)
  4. Σετουμπαλ - Νασιοναλ -Χ- (3.00)
Ζητάμε 3-4

Υ.Γ Καλά Ταμεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket