Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Τα τελευταία επεισόδια της παρακμής τους

Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους, να έχουμε υγεία και το νέο έτος να είναι καλύτερο από το 2012. Αισιοδοξία και πάντα να βλέπουμε θετικά τα πράγματα, ακόμα και στις πιό δύσκολες στιγμές. Πανιώνιος, ΟΦΗ, Ατρόμητος, ΑΕΚ και Αρης δηλαδή πέντε από τις δεκαέξι ομάδες της Super League εκτός Κυπέλλου και μία ακόμα, η Ξάνθη που είδε «τον Χάρο με τα μάτια της». Αποκλεισμοί στα ίσια και παλικαρίσια, όχι σε ένα ματς μια κι έξω, όπου μπορεί να αιφνιδιαστείς, να υποτιμήσεις, ή να βρεθείς σε κακή μέρα, αλλά σε διπλές αναμετρήσεις και με το πλεονέκτημα της έδρας για τις υποτιθέμενες «ισχυρές» και «μεγάλες» ομάδες της Super League. Αυτές οι ομάδες δεν προχώρησαν ούτε γύρο, βλέποντας τον Φωστήρα, την Καβάλα, τον Απόλλωνα, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καλλιθέα να σπάνε πλάκα μαζί τους και να τις αντιμετωπίζουν ως ίσο προς ίσο, ενώ η Ξάνθη χρειάστηκε τα πέναλτι με τον Γάζωρο. Φυσικά, όχι ότι οι ομάδες εκτός Super League «ψήλωσαν» τόσο ώστε μείωσαν εντυπωσιακά την «ψαλίδα», αλλά σίγουρα, οι περισσότερες από αυτές που έμειναν εκτός συνέχειας Κυπέλλου δεν έχουν φέτος μεγάλες διαφορές από τις ομάδες της Football League. Με άλλα λόγια, αρκετές ομάδες της Football League και τουλάχιστον οι μισές της Super League θα μπορούσαν κάλλιστα να (συν)αγωνίζονται στο ίδιο πρωτάθλημα.
Αυτά είναι τα... απομεινάρια των οικονομικών συνεπειών και των περίεργων αποφάσεων του περασμένου καλοκαιριού. Αλλωστε, οι τέσσερις από τις πέντε αποκλεισμένες είναι μεταξύ των έξι ομάδων που υπέστησαν τις «βελτιωμένες» ποινές και συγκυριακά παρέμειναν τελικά στη Super League μόνο επειδή άλλαξαν οι κανονισμοί. Διαφορετικά θα ήταν, εκτός από ουσιαστικά, και τυπικά στην ίδια κατηγορία με εκείνες που τώρα τις απέκλεισαν! Ειδικά για τον Αρη και την ΑΕΚ, παρακολουθούμε τα τελευταία επεισόδια της παρακμής τους και το τραγικό της κατάντιας τους, δεν είναι τόσο η αγωνιστική τους αδυναμία όσο η καταστροφή τους, η οποία δεν αποφεύγεται ούτε με άρθρα από τη μια, ούτε με τα δέκα εκατομμύρια € του Βιντιάδη από την άλλη. Οταν μια ομάδα χρωστάει στους νυν ποδοσφαιριστές της, είτε είναι καλοί είτε είναι κακοί δεν έχει σημασία, αλλά το πρώτο πράγμα το οποίο σκέφτεται είναι να κάνει μεταγραφές, τότε δεν θα έχει ποτέ στον ήλιο μοίρα... Είναι πολύ απλά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Πρώτα τακτοποιείς το μαγαζί που έχεις και μετά πας να το βελτιώσεις. Ούτως ή άλλως αυτά που συμβαίνουν στην ΑΕΚ και στον Αρη είναι πέραν της λογικής και ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.
Κι ακόμα θυμόμαστε το επιχείρημα του Μαρινάκη, του Σοφοκλή και των γαβροπηδηγμένων παραγόντων προκειμένου οι έξι, που δεν πληρούσαν ούτε στο ελάχιστο τα κριτήρια συμμετοχής, να παραμείνουν στη Super League «Μα δεν υπάρχουν τόσες πολλές ανταγωνιστικές ομάδες στην παρακάτω κατηγορία για να αντικαταστήσουν όσες πρέπει να πέσουν και παράλληλα να μη μειωθεί εντυπωσιακά η δυναμικότητα του πρωταθλήματος». Υπήρχαν δεν υπήρχαν, τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους ύστερα από μισή σεζόν.
Οι ομάδες που όντως ανήκουν στη Super League, όπως αυτή περιγράφεται θεωρητικά, είναι πολύ λίγες. Κι εκείνες της Football League φτιάχνουν εύκολα δύο πλήρεις ομίλους. Φαίνεται άλλωστε, και στην παραγωγή ποδοσφαίρου είτε δει κανείς ένα ματς του μέσου όρου της Super League είτε δει κανείς ένα ματς του μέσου όρου της Football League. Tο ίδιο ποδόσφαιρο βλέπεις. Αν οι παίκτες του Εθνικού Γαζώρου φορέσουν τις  φανέλες της Ξάνθης και παίξουν σαν Ξάνθη στη Super League, τόσους βαθμούς θα είχαν. Οσους έχει, στον πρώτο γύρο, η Ξάνθη. Αν οι παίκτες της Καλλιθέας ντυθούν παίκτες του Αρη, επίσης. Απολλωνιστές με φανέλες ΟΦΗ, το ίδιο. Αντίστροφα, αν οι παίκτες της ΑΕΚ ντυθούν με φανέλες της Καβάλας, μπορεί και να πέσουν στη Γ′ Εθνική.
Θα ρωτήσει κάποιος, και με το δίκιο του «ο Ολυμπιακός που με χίλια ζόρια και με τόσα παρατράγουδα πέρασε την Παναχαϊκή σε ποια κατηγορία έπρεπε να παίζει;». Καλή ερώτηση, αλλά ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο πια στον καθένα πως απαγορεύεται να χάνει. Το να παίζεις καλά και να κερδίζεις είναι ο τέλειος συνδυασμός. Το να παίζεις χάλια και να κερδίζεις είναι επίσης στο πρόγραμμα, γιατί το ποδόσφαιρο μπορεί σε μισή φάση να αλλάξει τα πάντα. Το να μην παίζεις και να μην έχει καν το δικαίωμα ο άλλος να σε κερδίσει, αυτό δεν γίνεται πουθενά. Αν ο Μαρινάκης ήταν πιο έξυπνος, με τη διαφορά δυναμικότητας που έχει από τους υπόλοιπους, θα ζητούσε αυτά τα σφυρίγματα να ήταν κόντρα. Θα έχανε δύο, τρία παιχνίδια αλλά στο τέλος, σαν πρωταθλητής, θα ένιωθε μαζί με τον κόσμο του Ολυμπιακού περισσότερο περήφανος από το να τους ειρωνεύονται όλοι, σχεδόν κάθε βδομάδα και να νιώθουν δακτυλοδεικτούμενοι. Αλλά αυτά τα έργα στην Ελλάδα, δεν παίζονται ούτε στους κινηματογράφους. Παίζονται μόνο στον Παναθηναϊκό με τον Τσάκα και τον πρίγκιπα και στην ΑΕΚ με τον Αδαμίδη και τον Βιντιάδη.

Επιλογές 2/3:
Millwall-Bristol C. HT 2 (4,75)
West Ham-Norwich HT 2 (3,40)
Birmingham-Cardiff 2 (2,00)

Δυάδα:
Ipswich-Brighton 1 (2,25)
York-Burton 2 (2,90) 

2 σχόλια:

Dacotieris είπε...

Καλα σου τα χώνει Cooltobeblue!!!
χαχαχα

cooltobeblue είπε...

Εχει δίκιο ο φίλος... Μόνο η φιλανθρωπική οργάνωση μπορεί να σώσει την ΑΕΚ και τον Αρη!!

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket