Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Μη μου πάρετε την καρέκλαααα μου!


Φίλε Geoffrey (Τζέφρι), Γιώργο ή Γιωργάκη, δεν μας τα λες καλά. Εκλέχθηκες πριν από δυο χρόνια με συνθήματα του στιλ «λεφτά υπάρχουν» για να καταλήξεις να μειώνεις, μεταξύ άλλων, τις συντάξεις των 400 € στα 320 € και τώρα θέλεις και δημοψήφισμα! Δεν είμαι πολιτικός αναλυτής αλλά στα... σημερινά ελληνικά, «δημοψήφισμα» σημαίνει: «Βοήθησέ με, αδελφέ, να μην πνιγώ…». Στα... σημερινά ελληνικά, «δημοψήφισμα» σημαίνει: «Αν κερδίσω, κέρδισα, αν χάσω, χάσατε!!!». Τί λες ρε φίλε; Τί λες ρε πολιτικέ υπάλληλε, υπήκοε της Ανγκελα Μέρκελ, που υποδέχεσαι το νέο Ράιχ, μετά βαΐων και κλάδων; Ενα δημοψήφισμα θα είχε νόημα πριν η χώρα μπει στο Μνημόνιο, τότε που υπήρχαν ακόμα τα περιθώρια για διαπραγμάτευση της Ελλάδας. Τότε, βέβαια, δεν έκανες το κόπο να ρωτήσεις τον Ελληνικό λαό και πέρασες το Μνημόνιο από την Βουλή. Τότε, βέβαια, είχαμε τον Πιλάβιο και τους υπόλοιπους απατεώνες με τους στημένους αγώνες (η κάθαρση συνεχίζεται Γερουλάνε, αθώος κι ο Αγροτικός Αστέρας). Τι σύμπτωση! Ρε φίλε, μετά τα μνημόνια, το μεσοπρόθεσμο, το πολυνομοσχέδιο, την αποκεφαλαιοποίηση, το έλλειμμα αξιοπιστίας, το κραχ στην εσωτερική αγορά, την εξαθλίωση σε μισθούς και συντάξεις, τα 11 φορολογικά νομοσχέδια της τελευταίας διετίας, την συκοφαντία που έχει δεχθεί η Ελλάδα και οι Ελληνες, ήρθε επιτέλους, η ώρα, σαν trendy αμερικανάκι που είσαι, μαζί με τα τρωκτικά σου να μας αδειάσετε την γωνιά.
Τον... σταυρό τους θα κάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού μπαίνοντας στο γήπεδο της Ντόρτμουντ, παρακαλώντας τον καλό Θεούλη να μην χρειαστεί να κάνει έξοδο ο επίσημος προσκεκλημένος του δημάρχου Μεσολογγίου στη γιορτή για την έξοδο, Κοστάντσο. Ο πεταλουδοκυνηγός πρέπει να περιορίσει τις εξόδους του ή τουλάχιστον να τις κάνει χωρίς τα ρούχα της δουλειάς. Ας τις περιορίσει στα... ρεπό.
Αν έχεις υπομονή, παίκτη του στοιχήματος σε κουπόνια σαν το σημερινό θα σφυρίξεις αδιάφορα ή θα παίξεις μονά αποδεκτά Γιοβάνοβιτς, Λιλ, Λεβερκούζεν, άντε και λίγα στον Ολυμπιακό. Ιδίως αν είσαι και «γαύρος», ή ανήκεις στους συμπαθούντες του Ολυμπιακού, έστω κι αν ως πρώτη ομάδα σου έχεις τη Δόξα Κρανούλας. Αν είσαι πάλι αμετανόητος παίκτης των «άχαστων» και ασφαλών σημείων, διάλεξε τέσσερα από αυτά και μη σε νοιάζει τι θα πάρεις. Τι δεν θα χάσεις μετράει πάντα πιο πολύ από το τι θα πάρεις. Μέχρι να εμπεδώσεις που έχει φτάσει το στοίχημα και πόσο πιο δύσκολο έχει γίνει, βάλε τα δυνατά σου να περιορίσεις το χέρι σου στην τάση που έχει να βάζει περισσότερες κουκίδες στο δελτίο. Είναι και μεγάλο το άτιμο... Αν δεν φτάσεις μέχρι το «έκτο» παιχνίδι φαίνεται τελείως άδειο. Το 2001-2002 είμασταν στο 5,5 αγώνες ανά δελτίο και μετά από τόσο χρόνια δεν καταφέραμε να πέσουμε κάτω από το 5,00. Οσα μονά, δυάδες και τριάδες μας πρόσφερε ο μπουκ. Οπότε, μαζευόμαστε στα 3-4 ματς εν έτει 2011 και, που ξέρεις, το 2020 μπορούμε και να παίζουμε μονά αποδεκτά και να κάνουμε ταμείο κάθε μήνα και όχι κάθε μέρα!

Πρόταση:
Arsenal-Marseille 1HT (2,05)
Watford-Brighton 2 (2,45)
Southampton-Peterborough 4-6 Goals (2,20)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket