Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Τι γράφει η UEFΑ για το Ηλιούπολη - Λεβαδιακός

Η έκθεση της UEFΑ

«Η εταιρεία Expekt, που έχει στενές σχέσεις με την Ελλάδα, έριξε μέσα σε λίγες ημέρες σταδιακά την απόδοση του Λεβαδειακού από το 2.35 στο 1.30. Αυτές οι αλλαγές δείχνουν εμπιστοσύνη στη νίκη του Λεβαδειακού πριν από το παιχνίδι.

Η εμπιστοσύνη εντάθηκε λίγο πριν από την έναρξη του ματς και δεν δικαιολογούνταν από την αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Εξετάζοντας τις αποδόσεις της Expekt, που πάντα είναι καλά ενημερωμένη στους ελληνικούς αγώνες, μπορούμε να πούμε ότι η υποστήριξη του Λεβαδειακού δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει προγενέστερη γνώση ότι θα κερδίσει το παιχνίδι.

Οι Ασιάτες μπουκμέικερ δεν έβαλαν το παιχνίδι στα κουπόνια τους, εν αντιθέσει με το Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα που διεξήχθη την ίδια ημέρα και συμπεριλήφθηκε. Η απουσία του αγώνα από την ασιατική αγορά είναι ύποπτη και οδηγεί σε ανησυχία για την ασφάλεια του αγώνα.

Στον παιχνίδι αυτό πριν από την έναρξή του παίχτηκαν 167,128 ευρώ στην Betfair, ενώ ο μέσος όρος πονταρίσματος στους αγώνες αυτής της κατηγορίας είναι 17,829 ευρώ.

Μόνο τρεις εταιρείες, η Expekt, η bwin και η Βetfair, πρόσφεραν το παιχνίδι για ζωντανό στοιχηματισμό.

Οι αποδόσεις της Expekt έχουν ενδιαφέρον. Στο 40΄και ενώ η Ηλιούπολη προηγούνταν με 2-0 η απόδοση που έδινε η εταιρεία σε νίκη του Λεβαδειακού ήταν 2.75, ενώ η «λογική» απόδοση που θα έπρεπε να δίνει είναι 7.79. Αυτή η στήριξη στον Λεβαδειακό όταν ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 δεν δικαιολογείται.

Στο 60΄ το σκορ ήταν 2-1 και η Εxpekt έδινε στη νίκη του Λεβαδειακού 1.30, ενώ η «λογική» απόδοση έπρεπε να είναι 5.81. Η παρέκκλιση ήταν 1275%. Αυτό είναι ένα στοιχηματικό στοιχείο, που δείχνει χειραγωγούμενο ματς με μεγάλη εμπιστοσύνη σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι «λογικές» αποδόσεις, η διακύμανση του σκορ και ο χρόνος που απομένει για τη λήξη του αγώνα.

Στο 69΄ το σκορ ήταν 2-2 και η Expekt έδινε στη νίκη του Λεβαδειακού 1.12 ενώ η «λογική» απόδοση ήταν 2.47.

Στον ζωντανό στοιχηματισμό της Betfair στο σημείο που ο Λεβαδειακός έχανε με 2-1, η νίκη του παιζόταν στο 1.30 ενώ η «λογική» απόδοση ήταν 4.88. Η παρέκκλιση ήταν 993% και επιβεβαιώνει τις υψηλές υποψίες.

Ο αγώνας έληξε 2-4.Οι υποψίες για νίκη του Λεβαδειακού επιβεβαιώθηκαν.  

Δεν μπορεί να εξηγηθεί η υποστήριξη προς τον Λεβαδειακό παρά μόνο αν οι μπουκμέικερ ήταν ενήμεροι για τη νίκη του Λεβαδειακού πριν από την έναρξη του αγώνα.


Το σύστημα ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης εντόπισε κατάφωρη χειραγώγηση στον ζωντανό στοιχηματισμό στις εταιρείες Εxpekt και Betfair με εξασφαλισμένο κέρδος για όσους ύποπτα εμπιστεύτηκαν τη νίκη του Λεβαδειακού.

Το ύποπτο ιστορικό της Ηλιούπολης πρέπει να ληφθεί υπόψη.Υπήρξαν πιθανόν πρόσωπα στις δύο ομάδες που ήταν ενήμερα για χειραγώγηση από τη στιγμή που η Ηλιούπολη προηγήθηκε με 2-0.Φήμες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Κομπότης και ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης Τσακογιάννης χειραγώγησαν το παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket