Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Το ποδόσφαιρο του Μαρινάκη και των λιμών




Το ελληνικό ποδόσφαιρο, η Σούπερ Λίγκα του Μαρινάκη και των λιμών που την συμπληρώνουν διανύει μέρες… δόξας και αφού μετά την... αθώωση όλων για τις κατηγορίες που έχουν να κάνουν με τα στημένα, πριμοδοτούνται με πρωτάθλημα 18 ομάδων. Είναι για γέλια για όσους έχουν διάθεση χιούμορ και για κλάματα για όσους ενδιαφέρονται για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Η Σούπερ Λίγκα που στις αίθουσες των δικαστηρίων παρέδιδε… μαθήματα συμπεριφοράς στον Ηρακλή και… κλαιγόταν στους δικαστές (τότε με την προσφυγή της ομάδας στα πολιτικά δικαστήρια) ότι το… «Πρωτάθλημα θα γίνει άνω κάτω» αποφασίζει με τη… βούλα πλέον να κάνει η ίδια το Πρωτάθλημα άνω κάτω, αυξάνοντας κατά δύο τις ομάδες και κάνοντας ουσιαστικά επιπρόσθετη κλήρωση!!! Θαυμάστε αποφάσεις από ανθρώπους που χωρίς μάσκες πλέον καλύπτουν τις προθέσεις τους και ορίζουν τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τι κι αν ο ΚΑΠ και ο Αθλητικός Νόμος αναφέρουν ότι… «σε περίπτωση αύξησης ή μείωσης των ομάδων η απόφαση αυτή εφαρμόζεται από την μεθεπόμενη χρονιά;». Για τη Σούπερ Λίγκα αυτά δεν… μετράνε όταν είναι να βολευτούν όλοι! Και βέβαια πίσω από την απόφαση κρύβονται όλες οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Όλα τα λαμόγια, από τον Ζαγοράκη (το αυθεντικό λαϊκό παιδί που τιμάει το λόγο του) και τον Αθανασιάδη, μέχρι τον Πηλαδάκη και τον Περούκα. Όλες οι ομάδες που στην περίπτωση του Ηρακλή συμφωνούσαν με το ότι το Πρωτάθλημα γίνεται άνω κάτω, ενώ τώρα, δίνουν κώλο, σκύβουν το κεφάλι και λένε «ναι» στην αύξηση των ομάδων. Αυτό θέλει ο Μαρινάκης. Ομάδες που να σκύβουν το κεφάλι και να του λένε «ναι» σε ό,τι ζητηθεί. Η εξάρτησή τους δεν έχει τελειωμό.

Βέβαια, μέσα σε όλο αυτό σκηνικό γίνεται για μία ακόμη φορά αντιληπτή η διοικητική ανυπαρξία του Ηρακλή που έχοντας όλο το δίκιο με το μέρος του δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα επί της ουσίας. Κι ακόμη μια φορά ο κόσμος αδυνατεί να καταλάβει γιατί δεν πηγαίνουν μέχρι τέλους οι δικαστικές κινήσεις με μηνύσεις, αγωγές κόντρα σε αυτό το σύστημα, σε αυτές τις «παρέες» που ορίζουν τις τύχες ομάδων και παίρνουν τέτοιες αποφάσεις.
Η απόφαση, αυτή από μόνη της είναι αρκετή για να προκαλέσει για μία ακόμη φορά τον Έλληνα φίλαθλο που ψάχνεται. Ψάχνει να βρει συμπαραστάτες αλλά πού να τους βρει; Στην Πολιτεία; Στον Γερουλάνο; Μην τρελλαθούμε τελείως! Ο Γερουλάνος σχολιάζει και ψάχνει να βρεί το πώς θα… αλλάξει ο νόμος για να μπορέσει ο Σεϊχης να επενδύσει στον Παναθηναϊκό...


Και πάει να συνεχιστεί ένα Πρωτάθλημα που (όπως λέγεται αυτή τη στιγμή ως πρώτο σχέδιο) οι δύο από τις τέσσερις ομάδες θα μπούνε στις θέσεις Α και Β και όταν γίνει αυτό οι άλλες δύο θα μπούνε σε μια κλήρωση με τις 16 ομάδες για να δουν με ποια σειρά θα τις αντιμετωπίσουν και θα αγωνίζονται Τετάρτη!!! Και βέβαια, έξω από όλα αυτά δεν είναι για μία ακόμη φορά ο Σοφοκλής. Ναι, ο Σοφοκλής που (με τις... πλάτες του θείου του) φροντίζει για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φυσικά, ήταν ενήμερος για την απόφαση που πάρθηκε και τώρα θα φροντίσει να περάσει την απόφαση-κωμωδία του Μαρινάκη από το συμβούλιό της ομοσπονδίας του. Οι συγγραφείς της ελληνικής ποδοσφαιρικής κωμωδίας, παρωδίας ή επιθεώρησης έχουν μελετήσει τα πάντα και προχωρούν για το επόμενο Όσκαρ πουστιάς. Εύγε...
Συμπερασματικά θα πρέπει να είναι κάποιος ιδιαίτερα αφελής για να μην πω μαλάκας για να ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, με εταιρίες φαντάσματα και επιχειρηματίες που κάνουν κρα από μακρυά, ότι, ψάχνουν για καμιά αρπαχτή. Με επενδυτές που το μόνο που μπορούν να επενδύσουν σε μα χώρα που φλερτάρει ανοικτά, για να μην πω ξεδιάντροπα με την χρεοκοπία, είναι η... λαμογιά τους.

Πρόταση:
Bayer Leverkusen-Valencia 2 (2,75)
Olympiakos-Borussia Dortmund 2 (1,85)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket