Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Το ’βλεπε και.. του την έπαιξε!

Αρχίζει το ματς, αδειάζουν οι εξέδρες γράφει η «gazzettta.gr». Και τί να κάνουμε ρε gazzetta αφού απ’ αυτό το καλοκαίρι μάθαμε ότι το στήσιμο αγώνων πέρα από επικερδής είναι και ασφαλής παρανομία, διότι οι ποινές που βάζει ο Σοφοκλής και η ομοσπονδία του είναι πολύ μικρότερες από τις ποινές που βάζει σε άλλες παρανομίες και σε καμία περίπτωση δεν οδηγούν απώλεια εσόδων στην ποδοσφαιρική εταιρεία του παρανομούντα; Η Αθλητική Δικαιοσύνη συνεχίζει να προσφέρει άφθονο γέλιο, με ρυθμό όπως πάντα χελώνας, καθώς έχουν εξαντληθεί όλα τα ευφάνταστα σενάρια απονομής της, ανατροπής των αποφάσεών της και προσπάθειας να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι! Η ηγεσία της ΓΓΑ, o Σοφοκλής και η Super League παραμένουν αμετακίνητοι στον κόσμο της βλακείας τους, ως αριστούχοι στο έργο τους ενώ άρχισε ένα πρωτάθλημα «άρπα κόλλα» με 14 ομάδες (13 και η τσόντα, ο Αστέρας!). Την ίδια ώρα ομάδες ανεβοκατεβαίνουν κατηγορίες, εκατοντάδες ποδοσφαιριστές έχουν «καεί» στην προετοιμασία (π.χ. ο Τσιώλης μέχρι την παρέλαση θα μετρά περισσότερα φιλικά, παρά επίσημα παιχνίδια με τον Αρη) και γενικά όλα είναι στον αέρα.
Αυτά συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, ενώ στη «Bundesliga», έ
να ζευγάρι έκανε σεξ στις εξέδρες κατά την διάρκεια του αγώνα Χόφενχαϊμ-Μπάγερν!
Η αγαπημένη του ομάδα δεν έβαζε γκολ στον αγώνα Χόφενχαϊμ-Μπάγερν και πιθανότατα γι’ αυτό ένας οπαδός των Βαυαρών που καθόταν στις εξέδρες αποφάσισε να... σκοράρει!
Κατέβασε το παντελόνι του στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, κατέβασε και το παντελόνι της φίλης του και έβαλε το πολυπόθητο «γκολ» σε ένα ματς που οι παίκτες της Μπάγερν δεν βρήκαν στόχο (τελικό αποτέλεσμα 0-0).
«Δεν είχαν καθόλου αναστολές», περιγράφει στην «Bild» ένας αυτόπτης μάρτυρας για να συνεχίσει να εξιστορεί: «Οι φίλαθλοι γύρω τους δεν ενοχλήθηκαν (κολλημένοι με τη μπάλα οι Γερμανοί). Δεν άργησαν όμως να γίνουν αντιληπτοί από τους υπάλληλους ασφαλείας οι οποίοι τους ζήτησαν να σταματήσουν.
Πράγματι διέκοψαν την σεξουαλική πράξη, αλλά στο ημίχρονο πήγαν να ξανακάνουν σεξ. Τελικά έφυγαν από το γήπεδο, αφού οι σεκιούριτι τους είπαν ότι αν δεν σταματούσαν θα έπρεπε να συλληφθούν για προσβολής της δημοσίας αιδούς». Μπράβο στο Γερμανό που έβαλε... γκολ σε αγώνα που έληξε 0-0! Το ’βλεπε και.. του την έπαιξε η συνοδός του! Τα ίδια και χειρότερα προβλέπω να γίνονται στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού!

Πρόταση:
Morecambe-
Preston 2 (2,05)
Rotherham-Sheffield U. 2 (1,95)
Wimbledon-Stevenage 1 (2,60)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket