Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Προφητεία

Τις τελευταίες μέρες «παίζει» σαν τρελό στα μπλογκ ένα κείμενο με τίτλο: «Προφητεία» Χάρρυ Κλυνν, μπουάτ «Διαγώνιος» (Πλάκα), παράσταση «Αλλαγή και πάσης Ελλάδος» (1983). Έλεγε λοιπόν ο Χάρρυ Κλυνν πριν από 28 χρόνια: «Αν οι μισοί Έλληνες ξέρανε πώς ζουν οι άλλοι μισοί, θα ήταν κι αυτοί απατεώνες! Ο Νεοέλληνας είναι το άτομο εκείνο που έχει δυο τηλεοράσεις σπίτι του, δυο αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιό του και δυο κατοστάρικα στη τσέπη του! Τα δυο μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Έλληνας, είναι πώς θα χάσει δέκα κιλά και πού θα βρει πάρκινγκ!
Με αυτοκόλλητο στο κούτελο θα κυκλοφορούμε όλοι, για να φαίνεται ποιος έκανε φορολογική δήλωση και ποιος όχι. Εδώ και δύο χρόνια (εννοεί το 1981 που το ΠΑΣΟΚ έγινε Κυβέρνηση) έχει αρχίσει το μεγάλο κακό, που θα μετατρέψει σιγά σιγά τους Έλληνες σε λαό πιθήκων, σε λαό ψηφοφόρων, δημοσίων υπαλλήλων, καταναλωτών, κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, κομπιναδόρων και συνδικαλισταράδων. Σε 20-30 χρόνια από σήμερα Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να μην υπάρχει. Θα υπάρχει όμως μια Ελλάδα πτωχευμένη κι ένας λαός στα όρια της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης».
Αυτά είχε προφητέψει ο Χάρρυ Κλυνν και όσοι παρακολούθησαν εκείνη την παράσταση τότε, είχαν δακρύσει απ’ τα γέλια. Η συγκεκριμένη παράσταση είναι άγνωστη για τους περισσότερους από μας. Η «προφητεία» όμως είναι σκανδαλώδης. Τρόπος του λέγειν δηλαδή γιατί δεν πρόκειται περί προφητείας αλλά περί πολιτικής πρόβλεψης ασφαλώς βάσει συγκεκριμένων δεδομένων. Τώρα γέλια και δάκρυα έχουν πετρώσει...

Πρόταση:
Villarreal Β-Girona G/G (1,65)
Nantes-Istres Over (2,00)
Port Vale-Northampton Over (1,65)
Metz-Le Havre 2 (3,55)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket