Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Θα τελειώσει η φάρσα;

Ξεκίνησε μέσα Ιουλίου η προσπάθεια εξυγίανσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου με  Ιταλικό τίτλο '' επιχείρηση καθαρά χέρια στο ποδοσφαιρο'', συνεχίστηκε με  τίτλο Ιταλικής ταινίας ''εντιμότατοι φίλοι μου'' και καταλήγει πλέον με τον Ελληνικότατο τίτλο '' εμείς οι βλάχοι όπως λάχει''!!! 

Στο χρονικό αυτό διάστημα βγήκαν όλων των ειδών οι αποφάσεις, ανάλογα με το ποιον είχαν απέναντί τους. Επίσης ορισμένα γεγονότα και πρόσωπα πρώτης προβολής ''ξεχάστηκαν''.

Θαυμάστε αποφάσεις: Λάρισα και ο Πανσεραικος δεν μπορούν να ανέβουν στη Superleague επειδή έχουν πέσει βαθμολογικά. Ο Αστέρας Τρίπολης  είναι στην Superleague αν και έχει πέσει βαθμολογικά!!! Η δε Τρίπολη είναι μοναδική περίπτωση γιατί ενώ έχει πέσει βαθμολογικά και έχει υποβιβαστεί λόγο της εμπλοκής της στα στημένα παιχνίδια συνεχίζει στη Superleague κάνοντας μεταγραφές και δηλώνοντας δικαιωμένη από τις εξελίξεις!!! 
Αντίθετα Βόλος και η Καβάλα θυσιάστηκαν σαν Ιφιγένειες πρόσφορα των μεγάλων τους αφεντικών (βλ.ΠΟΚ) (κάποιοι έπρεπε να ξεχαστούν!!!).  Οι συγκεκριμένες ομάδες υποβιβάστηκαν, δικαιώθηκαν!!! και με παρέμβαση του Γερουκλανου διαλύθηκαν (και εδώ μαλακία). 

ΑΕΚ και ΟΦΗ πήραν την περίφημη άδεια συμμετοχής από την ΕΠΟ!!!   

Λεβαδιακος, Διαγόρας, Παναχαΐκή,Αετός Σκύδρας!!! Δόξα Δραμας, Δόξα Κρανουλας!!! Πιερικός, Καρδίτσα, κπλ ΚΑΘΕ εβδομάδα  αλλάζουν  και κατηγορία. 

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ σταθερή απόφαση ήταν ο υποβιβασμός του ΗΡΑΚΛΗ για παράπτωμα άσχετο με τα στημένα παιχνίδια. 
Το αδίκημα της πλαστογραφίας τιμωρήθηκε με υποβιβασμό σε αντιδιαστολή με το αδίκημα της σύστασης συμμορίας, ξέπλυμα χρήματος, στήσιμο αγώνων,κλπ που τιμωρήθηκε με...(κλανιές!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket