Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

H μπάντα που παίζει τα πάντα!

Ευτυχώς που υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Βόλου ώστε κάποια ομάδα της πόλης μας να κάνει μεταγραφές. Ο Αρης λοιπόν ανακοίνωσε την... τετράδα του Βόλου. Η χαρά και ικανοποίηση ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στα πρόσωπα και των τεσσάρων. Απαντες χαρακτήρισαν τον Αρη μεγάλη ομάδα (στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ότι δηλώσεις είσαι, αλλιώς δεν υπογράφεις με τίποτα) και μεγάλη οικογένεια, με υψηλούς στόχους, για τους οποίους θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τη νέα τους ομάδα να τους πετύχει. To πλιάτσικο από τον διαλυμμένο Ολυμπιακό Βόλου ολοκληρώθηκε κι έτσι μετά τον Domenico Modugno τον Andrea Bocelli τον Dean Martin και τους Gipsy Kings είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε μια ακόμη διασκευή του γνωστού ιταλικού τραγουδιού «Volare» (to fly) ή «Volaris» (to fall) από τη μπάντα του Super 3 σε instrumental version. Το νέο cd της μπάντας με τίτλο «Vatos Locos Volos» θα κυκλοφορήσει περί τα μέσα Οκτώβρη, ενώ για download on line της διασκευής σε Nokia S40 midi και Motorola short mp3, οι φίλοι των «κίτρινων» θα πρέπει να απευθυνθούν στο Aris Megastore. Το Dacotieris Bet, εύχεται καλές δουλειές στα... παιδιά της μπάντας.
Ο ΠΑΟΚ δεν έχασε ούτε στο μακρινό Καζάν, έφερε τον όμιλο στα μέτρα του και επέστρεψε Θεσσαλονίκη διατηρώντας την πολύ καλή του επίδοση στην Ευρώπη, μαζεύοντας βαθμούς για τον ίδιο και τη χώρα του.
Μπράβο και στην ΑΕΚ που απέναντι στην Στουρμ Γκρατς, μια από τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες που έχουμε δει τα τελευταία δέκα χρόνια, παραλίγο να νικήσει (σαν τον Ολυμπιακό) για να μείνει ζωντανή στην Ευρώπη. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μπορούσε να προκαλέσει καν ανησυχία, η ΑΕΚ «έπεσε» ηρωικά μετά και την... δικαιολογημένη οπισθοχώρησή της στο δεύτερο ημίχρονο. Σταύρος Αδαμίδης (ο... Γιάννης Τάκης της ΑΕΚ), αυτή η γιγαντιαία μορφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που ακόμα και σήμερα ένα χρόνο και κάτι από την ενασχόληση του με την ΑΕΚ του δίνεις την μπάλα και την πηγαίνει στο τμήμα της γειτονιάς του νομίζοντας ότι είναι βόμβα!
Για τον Ολυμπιακό τα γράψαμε. Μετά και την εμφάνιση στο Λονδίνο, πλέον είναι ομάδα top class! Οι Πειραιώτες μετά από τόσα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Champions League έχουν δημιουργήσει ένα προφίλ ομάδας, την οποία άπαντες την σέβονται, την εκτιμούν και την υπολογίζουν… Αυτό προφανώς να μην μπορεί να συμβεί με τα αποτελέσματα, αλλά κυρίως, με εμφανίσεις όπως η προχθεσινή… Ο Ολυμπιακός έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του μέσου Ευρωπαίου οπαδού (σχέση εμπιστοσύνης και σταθερότητας όσον αφορά το στοίχημα) ως μία αξιοπρεπής ομάδα, η οποία θα διεκδικεί μια καλή... εμφάνιση, εξαντλώντας κάθε φορά, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, σε οποιαδήποτε έδρα, τις πιθανότητές της για κάτι καλό!!! Τα αποτέλεσματα είναι υπόθεση του ΑΠΟΕΛ.

Πρόταση:
UCDublin-Dundalk 1 (3,50)
Istres-Le Mans Over (2,00)
Crotone-Vicenza 2 (3,00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket