Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτό είναι το DNA του Ολυμπιακού

Οτι είπε ο Σκωτσέζος κατάσκοπος της Αρσεναλ, για τον Ολυμπιακό βγήκε χθες αληθινό. «Στην επίθεση βγαίνει άτακτα. Με δύο τρεις παίκτες στη μία πλευρά, κανέναν από την άλλη και χωρίς να μένουν κάποιοι πίσω για να μαρκάρουν. Ο Τζιμπούρ είναι λίγος κι ο Μιραλάς, που έχει προσόντα, δεν παίζει με μυαλό. Οι χαφ είναι αργοί κι ο Κοστάντσο κάνει λάθη». Γατάκια Φουστέρ και Μαρκάνο (έμπνευση Βαλβέρδε ο δεύτερος), φάνηκε και χθες οτι Τζιμπούρ και Αμπντούν είναι λίγοι για αγώνες επιπέδου Champions League. Βάζει λοιπόν τα δεύτερα ο Βενγκέρ γιατί έχει και δύσκολο ματς την Κυριακή στο νησί, και κερδίζει στο ρελαντί με τρεις ευκαιρίες. Η Αρσεναλ εμφανίστηκε στο γήπεδο με εννέα απουσίες (Γουίλσιρ, Ζερβίνιο, Γουόλκοτ, Βερμάλεν, Κοσιελνί, Ντιαμπί, Τζούρου, Μπεναγιούν, Σκιλασί) και ο Βενγκέρ με τη γνωστή σνομπ αντιμετώπιση που επιδεικνύει απέναντι σε ελληνικές ομάδες, τις έκανε δέκα αφήνοντας στον πάγκο και τον Φαν Πέρσι! Επιπλέον, η φετινή Αρσεναλ έχει υποστεί ήττα ντροπή με 8-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακριβώς πριν από ένα μήνα, έχει ηττηθεί πριν από 12 μέρες με δύο αυτογκόλ (4-3) από τη χειρότερη Μπλάκμπερν των τελευταίων ετών, έχει ζοριστεί να κερδίσει τη νεοφώτιστη Σουόνσι στο πρωτάθλημα και τη Σριούσμπερι Τάουν, που αγωνίζεται τρεις κατηγορίες πιο κάτω, στο θεσμό του Κάρλινγκ Καπ. Παράλληλα, στο μυαλό της είχε και το ντέρμπι της Κυριακής με τη «μισητή» Τότεναμ εκτός έδρας. Να πάμε ακόμη πιο κάτω; Η Αρσεναλ είναι η ομάδα με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Premiership (14 γκολ παθητικό σε έξι αγώνες).
Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη είναι ομάδα «μάσα-φτύσε». Σύμφωνα με τις αγγλικές «Sun» και «Daily Express» είναι η χειρότερη ομάδα του Champions League. Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τα σχόλια των αθηναϊκών ιστοσελίδων και μετά την 31η εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού στο θεσμό του Champions League, σε σύνολο 42 αγώνων, δεν ένιωσα καμία... έκπληξη. Το γνωστό, κουραστικό, ελληνικό… χάιδεμα. Διαβάζουμε για το... κρίμα και το... παραλίγο... «Χάνει πρόκριση, κερδίζει εντυπώσεις» ο ένας, «έχασε την ευκαιρία να γράψει ιστορία» ο άλλος, «μια ήττα άδικη που δεν τη χωνεύεις εύκολα» (εσύ πιες σόδα), «ο Ολυμπιακός τελείωσε το ματς με 15 τελικές προσπάθειες έναντι 10 της Αρσεναλ».
Φυσικά τους αριθμούς στην Ελλάδα, τους χρησιμοποιούμε όταν και όπως μας βολεύει. Γιατί, υπάρχει το προχθεσινό παράδειγμα της Βασιλείας. Εχανε με 2-0 από τη μισή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 17ο λεπτό στο «Ολντ Τράφορντ». Στο 75ο λεπτό το σκορ είχε γίνει 2-3, με την ελβετική ομάδα να έχει τις ίδιες τελικές προσπάθειες με τον Ολυμπιακό από τις οποίες πέντε για γκολ. Μπορεί να δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε, ωστόσο έπαιζε με μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη, η οποία παρέμεινε αήττητη αν και είχε κατεβάσει ταχύτητα. Και μην ξεχνάμε, ότι η Βασιλεία μετέχει για τέταρτη φορά στους ομίλους τους Champions League, που σημαίνει ότι οι εμπειρίες που έχει αποκομίσει είναι ελάχιστες.
Δείτε τι όμορφη που είναι η βαθμολογία στον 7ο όμιλο. Δείτε μια 100% ελληνική ομάδα, τον ΑΠΟΕΛ να μαζεύει εντυπώσεις, βαθμούς και εμπειρίες. Οσο περνά ο καιρός κερδίζει και τον σεβασμό από τη διαιτησία, που όλοι ξέρουμε πως μπορεί να ανατρέψει χωρίς πολλά πολλά αγώνες στους οποίους όλα κρέμονται από μια κλωστή. Αναμένεται να παρουσιαστεί έτοιμος να αρπάξει άλλη μια ιστορική ευκαιρία. Ευκαιρίες τις οποίες δημιούργησε ο ίδιος με σταθερή συνέπεια τα τελευταία χρόνια. Ξοδεύοντας λιγότερα και από όσα του επέτρεπαν οι δυνατότητές του (τι να λέμε τώρα, με τόξα ο Γιοβάνοβιτς, με λέιζερ όλοι οι άλλοι), και κερδίζοντας, εμφάνιση-εμφάνιση, και βαθμό-βαθμό, το σεβασμό της UEFA, και την Ευρωπαϊκή του καταξίωση.
Δείτε την αλήθεια κατάματα. Αυτό είναι το DNA του Ολυμπιακού στην Ευρώπη σε αντίθεση, βέβαια, με το ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί που είναι «διορισμένος» πρωταθλητής με την υποστήριξη της παράγκας. Κατά συνέπεια, ούτε ο Θεός ούτε ο διάολος ευθύνεται για την ήττα του Ολυμπιακού στο Λονδίνο. Η ιστορία έγραψε: Ακαδημίες Αρσεναλ-Ολυμπιακός 2-1. Keep walking Θρύλε, στόχος το ελληνικό πρωτάθλημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket