Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ιδού η… Αρσεναλ, ιδού και το… πήδημα!

Eχω σβήσει τα φώτα και κάνω ατμόσφαιρα πλέον στο σπίτι τα βράδια, με κεριά και στικς, που είναι η απόλυτη νιρβάνα όταν αγωνίζεται ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ! Περιμένω και τον Νικοπολίδη να πάρει το δίπλωμα προπονητικής και έχω ανοίξει σαμπάνια! Οι Αγγλοι τουρίστες λατρεύουν τα ταξίδια στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός όμως, όταν πραγματοποιεί την αντίστροφη διαδρομή, οι εμπειρίες του είναι οδυνηρές. Αυτό το… τηλεοπτικό υπερθέαμα που μας προσφέρει, ξεπερνά σε φαντασία (συνήθως νοσηρή…) κάθε σεναριογράφο. Θα το ζήλευαν στο Χόλυγουντ. Ιδού η… Αρσεναλ, ιδού και το… πήδημα! Και τι... πήδημα! Οι «υπερπρωταθλητές» Ελλάδος σε εννέα επισκέψεις στο νησί μετρούν ισάριθμες ήττες, με συνολικό σκορ 29-1. Οι έξι από τις εννέα ήττες, ήταν από το ημίχρονο και μάλιστα με το ίδιο σκορ στο 45λεπτο (2-0), ενώ σε όλα τα ματς ο Ολυμπιακός δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ και στα επτά από αυτά μίνιμουμ τρία. Δηλαδή, καλώς τα παιδιά, 3-0! Από το ρόστερ του Ολυμπιακού, μόλις τρεις ποδοσφαιριστές έχουν πετύχει γκολ σε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, οι Τοροσίδης (1), Ιμπαγάσα (1) και Μακούν (4), με τον πρώτο να είναι ο μοναδικός που έχει σκοράρει για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».
Πάντως, το πρόβλημα του Βαλβέρδε, του προπονητή «gauros έκπληξη», είναι ότι δέχεται εύκολα το γκολ φέτος και βλέπω τον Φαν Πέρσι (ο οποίος μετρά οκτώ γκολ στα τελευταία δέκα παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ στο Εμιρεϊτς, περισσότερα δηλαδή από όσα έχει πετύχει στο θεσμό, ολόκληρο το τρέχον ρόστερ του Ολυμπιακού), να βάζει τον Κοστάντσο να του δένει τα κορδόνια...
Αν αυτή η ανύπαρκτη ομάδα του Ολυμπιακού κάνει ζημιά στην Αρσεναλ, πρόβλημα του Βενγκέρ. Οσο για τον Βαλβέρδε, με τη δήλωσή του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα αισιοδοξίας: «Πρώτος στόχος παραμένει πάντα το πρωτάθλημα». Εννοεί, αυτό που έχει ξεκινήσει αλλά κανείς δεν ξέρει πότε και αν (και με ποιους) θα τελειώσει. Εξυπνη σκέψη, γιατί στο Τσάμπιονς Λιγκ, όταν χάνεις τη μπάλα φρρρρρ δεν υπάρχει. Τέτοιο πράγμα βρε, πια; Πώς το κατέβασε η κούτρα σου; Ελεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket