Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Aσκός του Αιόλου;


Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου; Αρχή του τέλους;
Η μίζερη ποδοσφαιρικά Θεσ/νικη έκανε πάλι την εμφάνισή της, χωρίς να κρατήσει ούτε τα προσχήματα μια και η μη πρόκριση του ΠΑΟΚ ήταν μια ωραία αφορμή.
Κατά δικαίων και αδίκων η κριτική. Έχουν φορέσει όλοι το προσωπείο του αδικημένου Παοκτζη και βάλουν κατά πάντων.
Γκρίνια-γκρίνια και όλοι οι άλλοι άχρηστοι!!!
Το κωμικοτραγικό είναι ότι δηλώνουν τη αμέριστη συμπαράστασή τους στον Ζαγορακη!!! και οτι όλα αυτά που λένε, δεν ισχύουν για αυτόν!!!
Εντάξει ο αντίπαλος ήταν κωμικός, εντάξει ήσουν απαράδεκτος ΚΑΙ στα δυο παιχνίδια ΑΛΛΑ δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου
Μη ξεχνάμε στο πρόσφατο παρελθόν ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την μετέπειτα πρωταθλήτρια Αρσεναλ και νίκησε 5-0 την επίσης μετέπειτα πρωταθλήτρια Στουτγκαρδη!!!
Την Κυριακη δίνετε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για γκρίνια και Λαϊκά δικαστήρια!!! Ο Σάντος και ο απών Κονσεισαο είναι οι απόλυτοι υπεύθυνοι για το κατάντημα; της ομάδας;
Οι προπονητές της κερκίδας να δουν επίσης ότι χωρίς τον Κονσεισαο ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάπτυξη και στόχο στο γήπεδο. Στα δυο παιχνίδια που έγινε αλλαγή (70") κατόπιν απαίτησης του λαού, δεν έγινε καμία συνδυασμένη προσπάθεια. Οι πανηγυρισμοί δε που ακολούθησαν τον τραυματισμό του και η μη συμμέτοχη του στη ρεβάνς, εκθέτει ακόμη περισσότερο τον ΚΟΣΜΟ που στοχοποιεί πολλές φορές ΑΔΙΚΑ (Ζησης Βρυζας) κάποιον παίκτη.
Ακόμη δεν έχουμε την πολυτέλεια να λείπουν παίκτες σαν τον Σορλεν-Κοντρερας-Κονσεισαο ταυτόχρονα. Δεν αναζητώ δικαιολογία αλλά θεωρώ ότι είναι ΑΔΙΚΗ αυτή η κριτική στην ομάδα.
Πάμε γερά Πρωτάθλημα ξανά
VAMOS PAOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket