Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Το ρεπό σήμερα!!!


Καλημέρα φίλοι μου. Το ρεπό σήμερα λοιπόν. Just for pleasure is history. Μπροστά μας έχουμε το Σ/Κ με πιθανόν ένα από τα μεγαλύτερα κουπόνια. Όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα είναι σε πλήρη δράση και οι ομάδες σε εγρήγορση. Οι παίκτες προσεχτικοί!!! Είναι η εποχή που (μας) δίνουν τα σημεία Δώρο. Από άχαστο σε άχαστο και με αποδόσεις δώρο. Από όλα έχει το αφεντικό. Προσοχή στους παπαγάλους και μην ξεχνάτε το φαγητό να το τρώτε σύμφωνα με τα γούστα σας. Εχθές αγωνίστηκε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004. Η Αθήνα έχει πάνω από πέντε εκατομμύρια κόσμο, στο γήπεδο ήταν τέσσερις χιλιάδες!!!. Η απόλυτη ξεφτίλα. Γεμίζουν τα γήπεδα τους για να φωνάξουν τα γνωστά εμετικά τους συνθήματα (Βούλγαροι, π.. λ.. Μακεδονία) και οι Ελληνάρες δεν πηγαίνουν στην Εθνική Ελλάδος. Ντροπή και πάλι Ντροπή!!! Δεν ΠΡΕΠΕΙ να αγωνιστεί ξανά η Εθνική Ελλάδος στην Αθήνα. Η Ελλάδα έχει και αλλού γήπεδα, ξενοδοχεία και αεροδρόμια.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

diladi esu eisai perissotero ellinaras?

yiohan είπε...

Για σου ανώνυμε!!! φίλε. Ευχαριστω για την επισκεψη και το σχολιο.Καταλαβαινω απο την ερωτηση σου, οτι περιλαμβανεσε και εσυ μεσα σε αυτους. Γιατι λοιπον δεν πηγες στο γηπεδο; και βγαζεις φωνη μονο στα αντεθνικα συνθηματα;

Ανώνυμος είπε...

file eimai kata twn antiethnikwn sinthimatwn alla epeidi katalavainw ta mpaokika sou aisthimata,prepei na stamatisete ti karamela oti gia ola ftaei i athina kai eseis den ftaite pouthena.euxaristw gia ti filoxenia.kati teleutaio an oi tsouroukades tis ethnikis piaiksoun sti toumba tha kanete sold out?

yiohan είπε...

&
Γεια σου και παλι. Αυτος που εχει το μαχαιρι κοβει και το πεπονι. Το εχει η Αθηνα και δινει μονο τις φλούδες.Λογικο ειναι να υπαρχει το αισθημα της αδικιας. Sold out δεν θα γινοτανε, ουτε ειπα να παιζουν στην Τουμπα, αλλά αυτοι οι τσουρουκαδες πηραν το Ευρωπαικό.Ισως φταιει οτι την Εθνικη την εχουμε γραμενη. Παντως δεν το αξιζουν αυτο.Ευχαριστω και παλι.

Ανώνυμος είπε...

egw nomizw oti einai ampaloi kai aksizoun pisteuw tetoia sumperifora.trano paradeigma to teleutaio euro.oti einai ampaloi to pisteua kai sti portigalia.pisteuw oti o ellinas den sikwnei starilikia apo metrious paiktes.sunxaritiria sto megalo 2 tis omadas sou pou mas esteile tameio.euxaristw kai pali gia ti filoxeneia.

yiohan είπε...

Γεια σου ανωνυμε φιλε.Η ομαδα ξεκουραστηκε και απλα επαιξε οπως μπορει να παιξει.Να περνας να τα λεμε.

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket