Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Κάτι πρέπει να γίνει

Καλημέρα φίλοι μου. Αγρίεψαν τα πράγματα, χωρίς ανάσα μας πάνε. Χαμηλά, ψηλά όλα στραβώνουν. Τα πραγματικά προφανή σημεία έχουν γίνει είδος προς εξαφάνιση. Χρειάζεται επομένως περισσότερη προσοχή και φειδώ στα πονταρίσματα. Πάντως ο kalxas βγάζει σταθερά 2-3 στα 5-6 με αποδόσεις 3.00+ και κάτι γίνεται, με καλή χημεία. Το χάλια Σ/Κ ήταν αυτό που περάσαμε, έτσι θέλω να πιστεύω δηλαδή. Μόνο ο ΠΑΟΚ πάει καλά και ο 88 βάλθηκε να μας τρελάνει με την κριτική του. Δε μασήσατε και μπράβο σας. Η πλάκα είναι ότι δεν έβλεπε το ματς αλλά του το είπαν!!! (οι συμπολίτες δεν παίζονται). Τέτοιο μένος ομολογώ ότι δεν το περίμενα, αυτοί ζουν για να βλέπουν να χάνει ο ΠΑΟΚ χωρίς να τους ενδιαφέρει η ομάδας τους, τολμώ να πω ότι βρίσκονται ένα κλικ πριν χαρακτηριστούν γραφικοί.Τέλος πάντων. Θα ακολουθήσω τον φίλο μου, Indian και θα προσπαθήσω να ξορκίσω το κακό με ομοιοπαθητική:

2 σχόλια:

indianbet είπε...

μονο αυτος θα μας σωσει
χαχαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Το Σ/Κ ήταν δραματικό!
Με το ζόρι να 'ρεφάρω' κατά το ήμισι με Ατλέτικο Over & Ρεν Under αργά το βράδυ της Κυριακής...
Να φανταστείς ούτε κουράγιο να τ'ανεβάσω δεν είχα... Απελπισία..
Τελικά, μεσοβδόμαδα πάμε καλύτερα.

Η διαιτησία είναι επιοικώς για τα σίδερα, αλλα και μέσα να τους βάλουν, με τις αποφυλακίσεις που θα λάβουν χώρα προσεχώς, πάλι μες στα πόδια μας θα'ναι...

καλή συνέχεια

ΥΓ κατάφερα να σε βάλω ως link, δεξιά κάτω από το βιντεάκι με τα γκολ του Ολυμπιακού. Αν δεν το'χεις δει, ρίξε μια ματιά, αξίζει τον κόπο για την περιγραφή των sportcasters, αλιευμένο απο papparazzi.

Ανάρτηση σχολίου.

Κατάργηση εγγραφής σε σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση.


Ανάρτηση από τον/τη indianbet στο DACOTIERIS BET τη 21 Νοέμβριος 2008 11:00 μμ

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket